Vučić o opoziciji: Imaju FANTASTIČNE kandidate, jedan promenio 6 stranaka, drugi ako ne uspe u crkvi…

Predsednik odgovorio na izjavu lidera SSP Dragana Đilasa da će izgubiti na izborima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara nakon obilaska poljoprivrednog gazdinstva u selu Golubinci, prokomentarisao je izjavu lidera SSP Dragana Đilasa, da će izgubiti u drugom krugu predsedničkih izbora.

Opstruiran postupak u vezi sa NAPADOM na Vučića: Opozicioni advokati ne prestaju da remete sudski proces

“Verujem da su naši politički neistomišljenici sasvim u pravu. Oni imaju fantastične kandidate. Jedan je promenio šest stranaka, a drugi ako ne uspe u crkvi, uspeće u svetovnom životu. Sve su to mnogo bolji kandidati od mene, zato mi pažljivo razmišljamo koga žemo da kandidujemo. Kandidovaćemo nekog ko će moći da im se suprotstavi”, rekao je Vučić i dodao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ali, za mene je mnogo važnije ono što mi ostavljamo iza sebe. Šta je to što ne možete da pobediti i šta je to što ne možete da sakrijete. A ne možete da sakrijete desetine fabrika koje smo otvorili, ne možete da sakrijete nove autoputeve, pruge. To su stvari koje ostaju, a to šta ćete da pišete i govorite, to traje dan, dva. Za mene je važno da smo mi toliko bolnica izgradili i renovirali, koliko nismo u proteklih 50 godina. Sačuvali smo finansijsku stabilnost, jer dinar vredi isto veće osam godina… i najbolji smo po stopi rasta u Evropi. A to da će oni da pobede na izborima, to slušam već godinama, ali im verujem. Ne kažu to istraživanja, ali ja im verujem, jer oni znaju. Reč je o multimilionerima, ljudima koji sa mnogo novca mogu mnogo da postignu. Želim im sve najbolje, ali ne mogu da sruše fabrike, gradove, puteve, pruge, i bolnice koje smo napravili, a koje oni ni na slici nisu videli”

Vučić ODRŽAO OBEĆANJE: Vakcine stigle pre kraja godine, ceo region kaska za Srbijom!



Izvor: Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar