IMA SE

Sve PRŠTI od LUKSUZA: Marta Savić otvorila vrata porodičnog doma, zastaće vam dah! (VIDEO)

Iako se pričalo da se razvode, Marta Savić pokazala da je u njenom braku sve u najboljem redu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Malo malo, pa se u medijima pojave pikantni detalji o braku poznatih pevača Marte Savić i Mileta Kitića, a nedavno je osvanula vest i da se razvode.

Estradni par živi u vili od 550.000 evra u centru grada sa ćerkom, a da od razvoda nema ni traga, ni glasa, svedoče izjave komšija, koji tvrde da se estradni par ponaša kao sav normalan svet.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Mile Kitić i Marta Savić u LJUBAVI su 30 godina: On je pre toga već bio OŽENJEN i iz tog braka ima ćerku!

 

“Sretala sam ih često ovde, međutim, sada ređe. Mile je pre neki dan prošao ovuda, ali Marte nema mesecima. Čitala sam u medijima da je otišla na neko putovanje. E ako se do sada nisu rastali, neće sigurno jedan pevačicin odmor da im pokvari planove. Vidi se da se vole i da su zaljubljeni “,smatra komšinica iz obližnje trgovinske radnje, koja je poželela da ostane anonimna.

Naime, iako je od početka pandemije pevačica boravila u Dominikaskoj Republici, Marta se vratila u Srbiju posle nekoliko meseci i pokazala da u njenom braku sve štima, a stigla je i da se posveti prazničnoj dekoraciji svog luksuznog doma.

 

Ćerka Mileta Kitića je prava BOMBA: Živi život prave bogatašice, a kad se skine nastaje LOM (FOTO)

 

Naime, na društvenoj mreži Instagram pevačica je objavila kadrove novogodišnje dekoracije iz dnevne sobe, a od ovih snimaka zastaće vam dah.

Marta je svaki kutak doma ukrasila po poslednjim modnim standardima, a na tome bi joj pozavideli i najplaćeniji dekorateri.

 

Marta Savić besna na KOMŠILUK zbog TRAČEVA o njoj i Miletu: Neka pričaju šta im je volja!

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar