Svet bruji: Novak Đoković od kamena! Pogledajte kako izgleda, a kralj tenisa je munjevito odregovao! (FOTO)

Cela planeta komentariše Noletovu bistu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Lee Jin-man

Opšte je poznato da Kinezi obožavaju Novaka Đokovića. Džefri Gu iz Pekintga je otišao korak dalje.  Ovaj Kinez je postavio fotografiju na kojoj se nalazi bista Novaka Đokovića koju je sam napravio!

“Napravio sam bistu za svog idola Novaka Đokovića. Nazvao sam je ‘Kralj'”, napisao je Guo u opisu fotografije. Ipak, Kinez nije mogao ni da pretpostavi da će njegova fotografija stići do onoga kome je i bila namenjena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Make a sculpture for my idol Novak Djokovic.It’s called 《The King》Celebrating your incredible achievement:8 AusOpen Champions、17 Grand Slams、Back to World No.1!“Not too bad”~Hope u like it and Wish u all the good luck ??

Објава коју дели 郭龑鹏 (@geoffrey_guo) дана

“Fenomenalno! Hvala ti Džefri”, napisao je Đoković na Guovom Instagram profilu. Njegovom navijaču je to neizmerno značilo…

“Ne mogu da verujem svojim očima. Moj san je postao java. Nikada nisam verovao da ćeš videti bistu. Za mene je bila čast da je napravim. Zaista se nadam da ćeš osvojiti sve gren slemove ove godine. Želim da sreća bude sa tobom i sa tvojom porodicom”, odgovorio mu je Guo, a prenosi “Žurnal”.

Njima je sve jasno, ovo se Švajcarcu neće dopasti! Novak je glavni problem Rodžera Federera! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar