NESTAO MLADI PAR

Misteriozni NESTANAK Milice i Stefana: Nema ih više od 40 sati, potraga se okreće u ova TRI pravca

Spasilačke službe, policija i lokalni meštani podelili su se u grupe i krenuli u nekoliko pravaca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Društvene mreže

Dramatična potraga za mladim parom Stefanom Rusevim (27) i Milicom Mirjanić (20) i dalje traje, iako mrak polako pada. Spasilačke službe, policija i lokalni meštani podelili su se u grupe i krenuli u nekoliko pravaca. Trenutno, potraga se usmerava ka Boljevcu, Boru i Krivoj jeli, nakon što na Lisinama nije pronađeno ništa, javlja Blicov reporter sa lica mesta.

Lisine, praktično sam ulazak na planinu Beljanicu, bila je polazna tačka za spasilačke službe, policiji u i Gorsku službu. Nažalost, nije pronađen nijedan trag koji bi pomogao da se Milica i Stefan pronađu. Nije pronađen ni automobil, beli “pežo” kojim se dovezli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Spasilačke službe, kojima su se priključili i lovci, podelili su se u nekoliko pravaca, s tim da se i dalje pretražuje teren i u Lisinama, koji je nekoliko sati ranije već pretražen.

Među onima koji učestvuju u potrazi su i Miličin otac i Stefanov brat koji su se podelili i krenuli sa različitim grupama u različitim pravcima.

Brat NESTALOG Stefana zabrinut: Oni nisu iskusni planinari! 

Kako se veče bliži i pada mrak, glavni deo potrage usmerava se u pravcu Boljevca.

Mrak i težak teren

Pored mraka koji će otežati potragu, spasiocima na ruku ne ide ni teren, jer je reč o vrlo neprohodnom i teško pristupačnom predelu. Dodatan problem je nedostatak telefonskog signala koji se gubi u podnožju planine, a ne postoji samo jedan put kroz planinu, već više njih, što dodatno otežava potragu.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Milici Mirjanić (20) i Stefanu Rusovu (27), koji su krenuli u automobilu “pežo 207” bele boje ka izletištu Lisine, izgubio se svaki trag pre skoro 40 sati. U potragu za nestalima uključio se i helikopter Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i Gorska služba spasavanja.

Dvoje mladih NESTALO kod Despotovca: Milica i Stefan krenuli ka LISINI i više ih niko nije video 

Kako se nezvanično saznaje, njihov trag izgubio se u podnožju planine Beljanica kod Despotovca, a nestanak su prijavili roditelji.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar