Osveta ili karma? Iz zabave na ulici OTKINULA glavu sovi, 6 meseci kasnije zadesila je STRAVIČNA sudbina

Uznemirujući video snimak iste večeri je uklonjen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/dailystar.co.uk printscreen

Milejdis Aldana iz kolumbijskog okruga Korozal ubijena je na ulici sa nekoliko hitaca iz pištolja dok je išla na pijacu.

Nju je likvidirao muškarac koji je bio na motorciklu i koji joj je prišao na 3-4 metra, a zatim se posle ubistva brzo udaljio u nepoznatom pravcu.

IZBO majku 118 puta, pa pozvao policiju i zatražio im najodvratniju stvar: Na kraju ga sačekala KARMA

Ova Kolumbijka dospela je u žižu javnosti pre 6 meseci kada je na Tviteru emitovala uznemirujući snimak na kojem pijana i iz zabave otkida glavu jednoj pripitomljenoj sovi.

Video je iste večeri uklonjen, a Milejsdis je dobila more pretnji smrću.

Kako je reč o narkomanki i dileru sa ulica Korozala, nije ni obratila pažnju na reči mnogih korisnika Tvitera da će za ovo što je uradila nesrećnoj ptici jednom platiti.

Dok se vodi istraga o tome ko ju je ubio, policija je u međuvremenu saopštila da je Milejdis u poslednja tri meseca razgranala posao te da je upala na tržište narkotika sa dva prijatelja.

Istraga za sada vodi u pravcu neraščišćenih računa između kriminalnih grupa iz Korozala, iako “obični” Kolumbijci na društvenim mrežama ne isključuju mogućnost da ju je neko možda i kaznio za užasan čin prema sovi.

Policajka se ubila kad joj je bivši dečko objavio PRIVATNI snimak: Nije ni slutio da će ga sačekati KARMA



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar