Dokaz koliko su ga svi voleli: Isplivala fotka DŽEJA iz mladosti, kolege PEVAČI uživaju uz njegov glas

Neka srećnija vremena...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ DžejMusicOfficial

Pevač Džej Ramadanovski napustio nas je zauvek 6. decembra i čini se da čitava nacija plače za njim već danima…

Džejevi dorćolci pre svega su se od pevača opraštali u više navrata, a u njegovu čast i večeras je zasijao fudbalski stadion na Dorćolu gde su se orile njegove pesme.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mnogi pripadnici naše estrade bili su bliski prijatelji legendarnog pevača te ne čudi što su pogođeni njegovim odlaskom, a za Džeja kažu  da ih je iznova oduševljavao dobrotom, čistom dušom, humorom i neposrednošću. Acu Lukasa veoma je pogodila Džejeva smrt i on je istakao da su bili veoma bliski prijatelji godinama unazad.

Lepotica iz Džejevog SPOTA za pesmu Sunce ljubavi mamila je muške uzdahe: OVAKO sada izgleda (FOTO+VIDEO)

Tome svedoči i jedna fotografija iz devedesetih godina, na kojoj su zajedno Lukas, Željko Šašić, Ivan Gavrilović i naravno Džej!

Oni su zajedno svirali i pevali u jednom beogradskom lokalu, a koliko je pevač sve prisutne uveseljavao svojim jedinstvenim vokalom dokaz su i njihovi široki osmesi.

Foto: Printscreen/ Instagram/ foto.nostalgija

Ova slika svakako je prikaz nekih srećnijih vremena, a verujemo da će Džej većno živeti u srcima svojih prijatelja  koji će nastaviti da pevaju njegove pesme na svojim nastupima.

M.M.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. ''Ova slika svakako je prikaz nekih srećnijih vremena'', blesava opaska Autora teksta samo govori da je u to vreme živeo ili van ovih prostora ili u nekom vakumu.

    Odgovori

Ostavite komentar