GRAĐANI, PAŽNJA!

Da li će uvesti POLICIJSKI ČAS za NG? Vesić dao konačan ODGOVOR i stavio tačku na nagađanja!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
stariji sugradjani kupovina
FOTO/TANJUG/RADE PRELIC

Policijski čas kako za Novu godinu, tako i bilo kada, nije tema o kojoj se raspravljalo na kriznom štabu od ukidanja vanrednog stanja, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

”Na sednici, koliko je nama iz Beograda poznato, raspravljaće se samo o uvođenju PCR testa za one koji dolaze iz inostranstva u Srbiju i da li postojeće mere koje važe do utorka treba produžiti ili ublažiti”, rekao je Vesić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On navodi da uvođenje policijakog časa nikada niko nije predložio na sednicama kriznog štaba od ukidanja vanrednog stanja.

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

”Da je takva mera bila predložena, mogu unapred da kažem da bi predstavnici Beograda bili protiv. Beograd je, poštujući mišljenje Gradskog zavoda za javno zdravlje, već otkazao sve javne manifestacije koje je trebalo da se održe tokom novogodišnjih praznika”, dodao je Vesić.

On je istakao da postojeće mere treba sprovoditi dosledno i poštovati savete epidemiologa, odnosno nositi maske i držati socijalnu distancu.

”Moramo da čuvamo javno zdravlje, ali život ne može da stane”, kaže Vesić i “poziva sve građanke i građane Beograda da poštuju sve mere koje je usvojila Vlada i da tako čuvaju i sebe i druge”.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar