Na kuću si pazila, ali si u krevetu bila UŽASNA: Muž podneo ženi IZVEŠTAJ za 2020. godinu i zapalio mreže

Skandalozan stav supruga prema dragani izludeo ljude koji su ovo čitali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Kennedy News and Media

Neverovatna priča pojavila se na društvenim mrežama a inicirao ju je Britanac Kris Sters objavom vrlo čudnog i seksističkog posta.

Kris je u postu pokazao da je i ovog decembra uradio ono što radi u poslednjih 17 godina – napisao je supruzi Sofi izveštaj koji se tiče njenih “performansi” za 2020. godinu.

Oduzeli ste joj NEVINOST! Nađa pobesnela kada je uhvatila RADNIKE kako se iživljavaju u toaletu (FOTO)

Kris se u izveštaju dotakao 18 stvari koje Sofi obavlja u kući i napolju, kao i nekih intimnih detalja iz njihovog odnosa. Izveštaj na prvi pogled izgleda kao anketa koju je Kris i napravio i sam popunjavao, ali pritom ne dozvoljava supruzi da i ona radi slično s njim.

Tako u izveštaju piše da je Sofi, majka dvoje dece, dobila najviše ocene za rad u kući, odnosno pranje sudova, veša i usisavanja, dok je malo slabiju ocenu dobila za brisanje prašine i uređenje dvorišta.

Krisov famozni početak izveštaja/ankete o Sofi, Foto: Kennedy news and media printscreen

Dve najniže ocene žena je dobila za odlaske u prodavnicu i – seks.

“U prodavnicama si ponovo kupovala preko svake mere i dozvolila si da nam se gomila mnogo toga nepotrebnog po kući. Često si trošila više nego što smo predvideli u januaru. Što se seksa tiče, bila si užasna. Razumem da te je psihički pogodila epidemija koronavirusa i karantin. I mene je, pa sam pokazivao želju i naklonost, za razliku od tebe. Ta stavka ti je možda i najslabija za 2020. godinu. Nedostajao ti je osmeh kojim si me uvek zavodila”, napisao je Kris i blago rečeno šokirao pratioce po mrežama.

Sofi je morala da se oglasi na mrežama i kaže da se ne ljuti na Krisa jer je reč o neverovatno duhovitom čoveku i da nije svakako imao nameru da je bukvalno ocenjuje, iako to radi svakog decembra. Dodala je da nikada to nije uzimala k srcu. Štaviše, često je zabavi “izveštaj”.

Iako je očigledno da se par šali, njihova praksa nije naišla na pozitivne reakcije ljudi, Foto: Kennedy news and media printscreen

“Mislim da ću samo zbog vaših reakcija ovog decembra da možda napravim ustupak i da ja napišem izveštaj o Krisu”, napisala je na kraju Sofi.

Učiteljica Rada slučajno videla POLNI ORGAN oca svog dečka i zanemela: Njena reakcija ih je POSVAĐALA

Uzalud njene reči kada je njen muž napravio neviđenu frku među pratiocima i prijateljima koji nisu znali za njihovu “decembarsku praksu”.

“Kako te nije sramota? Ona da ima imalo ponosa šutnula bi te onog momenta kad bi joj dao taj papir u ruke”, “Ovo je užas, ja bih mog muža ubila da mi ovo priredi”, bili su samo neki od komentara ozlojeđenih pratilaca.

Sara pokazala sliku dečka pre veze i kako danas izgleda s njom: Zbog OVOG DETALJA su je razapeli (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar