Klikom do omiljene društvene igre: Predstavljamo konzolu SquareOne (VIDEO)

Proizvođač je ostvario saradnju s brojnim developerima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ben Molyneux / Alamy / Profimedia

Gejming industrija zabeležila je značajan rast tokom pandemije korone, jer su se ljudi u izolaciji okrenuli ovom vidu zabave.

Bilo da je reč o (porodičnim) društvenim igrama, konzolama, računarima ili telefonima, interesovanje je veliko, pa je i ponuda bogatija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tako dolazimo do francuske kompanije Wizama, koja je odlučila da spoji dva sveta – tradicionalni i digitalni. Njihov projekat zove se SquareOne i prvi put je predstavljen na Međunarodnom sajmu CES 2019.

“Pametne” kockice

Igrači pred sobom imaju tablet (osetljiv na dodir), dijagonale 19-inča, koji pokreće ARM procesor s 4GB RAM-memorije i 32GB prostora za skladištenje podataka, prenosi VIDI.

U zavisnosti od paketa, nude se puzzle, RPG avanture i klasične “board” igre. Posebno se vodilo računa o “pametnim” kockicama i prostoru za “bacanje” s automatskom detekcijom brojeva.

Kompanija je ostvarila saradnju s brojnim developerima, pa se tokom 2021. očekuje izdavanje kataloga. Veliko interesovanje gejmera pokazuje Kickstarter kampanja, i prikupljenih 200.000 dolara.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar