Kristijan Golubović otkrio ŠOK detalje razgovora sa mužem Jelena Karleuše: Evo kako mu je Duško ZAPRETIO!

Poludeo je zbog izjave Golubovića o njegovoj ženi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Učesnik “Zadruge 4” Kristijan Golubović svojevremeno se našao u neprijatnoj situaciji kada je na naslovnoj stranici jednog tabloida osvanuo naslov: “Skakao sam po Karleušinim grudima kao po strunjačama”.

Kristijan tvrdi da to nikada nije izjavio, ali mu je navodna izjava napravila problem sa fudbalerom Duškom Tošićem, suprugom pevačice Jelene Karleuše.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja to nisam izjavio, zvao sam tu novinarku da je pitam što je tako napisala i rekla je: ‘Tako mi palo na pamet’. E, sad, novinari imaju pravo da pišu, ali mene jedan dan zove neko iz Nemačke, vidim pozivni broj i kaže:’Je l’ to Kristijan?’. ‘Jeste, a ko je to?’. ‘Duško'”, rekao je Kristijan i nastavio:

Foto: M. M./ATAImages

“Ja se razmišljam koji Duško, Duško Dugouško, kad on nastavi: ‘Ti si rekao za moju ženu da si joj skakao po si*ama’, i ja tu pobesnim. Kako to razgovaraš sa mnom? Da sam to uradio, ja ne bih išao u novine i rekao to. Devojka je došla u salu da me intervjuiše pred meč, o tome smo pričali, a ne o tome s kim sam bio, šta sam radio’. Pita mene Duško: ‘Pa što je novinarka to napisala?’ . Rekao sam mu da ide da pita nju”.

DIRLJIVO: Jelena Karleuša uz Džejevu fotografiju napisala reči njegove NAJTUŽNIJE pesme (FOTO)

Kristijan je potom otkrio da mu je Tošić nakon toga zapretio poručivši mu da pomenutu izjavu demantuje “da ne bi bilo problema”.

JK pokazala NOVOGODIŠNJU IDILU u svom domu: Pored kamina ogromna jelka, a ispred kuće svetli veliki irvas

“‘Kakvih problema da bude?! Ja to nisam izjavio, je l’ ti jasno?'”, poručio je navodno Kristijan Tošiću.



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar