Ovo je JEDINA istina o KORONI: Žena umirala na respiratoru, pa dobila poruku “odozgo” koja ju je oživela

Kad se oporavila razmišljala je samo o rečima koje je čula

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Engin_Akyurt

Britanka Moli Brejnem (39) iz okoline Noriča oporavlja se i posle 6 meseci od koronavirusa koji ju je umalo ubio krajem proleća.

Moli je bila zaposlena u supermarketu u kojem je dolazila puno u kontakt sa zaraženim ljudima koji pritom nisu nosili maske i kašljali su okolo. Iako je ona pazila da se ne zarazi, znala je da jednom i to mora da se dogodi.

Majka dala drogu ćerci (5) i gledala je sa UŽIVANJEM kako umire: Policiji otkrila GNUSNI razlog zločina

Nažalost, zbog prilično slabog zdravlja i astme koja ju je pratila od rođenja, Moli je jako loše podnela koronavirus i posle desetak dana bila je na respiratoru, prenosi Express.

U jednom momentu tvrdi da je preminula pošto kaže da se i danas seća kako je posmatrala svoje telo odozgo dok je bilo priključeno na aparat. Tada je čula dva glasa za koja još veruje da su njeni baka i deka koji su odavno preminuli.

“Nemam nikakvu dilemu da sam čula njih. Rekli su mi da ću preživeti, da ‘stisnem zube’ jer svoj posao navodno još nisam obavila u ovom životu. Tada mi je deka rekao da je jedina istina o koroni da je poput španskog gripa i da će još mnogo ljudi umreti dok se ne nađe pravi lek, kao i da moram da se čuvam kad izađem iz bolnice. Posle nekoliko sati sam počela da se oporavljam. Doktori su mi posle rekli da su bili u čudu na koji način sam iznenada došla k sebi, to im je bila prava misterija”, kaže Moli.

Ona dodaje da od početka epidemije nije bila ni strogo posvećena merama, ali ih nije ni bojkotovala. Jednostavno, gledala je samo da se ne zarazi jer zna da ima slab organizam, ali isto tako puno priča slušala je od poznanika da koronavirus ne postoji i da je sve zavera, što joj je danas, posle preživljene kliničke smrti veoma smešno i tužno.

Majka zaključala sina u sobu, 28 GODINA sedeo u mraku! Policajci ušli da ga spasu, pa im se SMUČILO sve



Izvor: Objektiv.rs, Express

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar