“Kao Valter i Prle”: Glumci iz serije “La casa de papel” oduševili srpske fanove (FOTO)

Poznati su po ulogama Marseja i Helsinkija u popularnoj seriji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: PrintScreen/Youtube

“La casa de papel” je brzo postala jedna od najpopularnijih serija u Srbiji. Za to su delimično zaslužni balkanski glumci Darko Perić i Luka Peroš, koji u seriji igraju likove Helsinkija i Marseja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Darko Perić je srpski glumac iz Kladova koji već godinama radi u Španiji, dok je Peroš hrvatski glumac koga smo mogli da gledamo u nizu domaćih projekata (“Žigosani u reketu”, “Larin izbor”, “Kud puklo da puklo”, “Papillon”) . Ovaj glumački dvojac je na Instagram objavio zajedničku fotografiju sa snimanja nove sezone serije i tako pokazali da su veliki prijatelji i van seta.

“Bella Ciao”: Peta sezona serije “La casa de papel” će biti poslednja

Kao lokaciju fotografije su označili “SFR Jugoslaviju”. Perić je dodao komentar:  “Valter i Prle… Borba se nastavlja!!! Tko zna,zna!” i dodao tagove “Valter brani Sarajevo”,”Yugang” i “Otpisani”. Istu sliku je postavio i Peroš i dodao stihove pesama “Majčiki” Idola kao i “Kak taubeka dva”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Peric Official (@darkoperich)

Perić još od prve sezone serije igra lik Helsinkija, kome je pravo ime Mirko Dragić. Ubrzo je postao jedan od favorita među fanovima. Peroš se priključio tokom treće sezone i igra misterioznog Marseja. Obojica će se pojaviti u petoj i poslednjoj sezoni serije, koja pred publiku stiže sledeće godine.

“Znamo kako će se završiti”: Tvorac “La casa de papel” otkrio kraj hit serije! (FOTO+VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar