BIZARNO

Nestorović objavio ŠOK snimak, isprozivao Krizni štab: Kon i Tiodorović, MRTVAČKE GLAVE i vakcine (VIDEO)

Poznato je da je Nestorović napustio Krizni štab jer je, kako je sam rekao, uvek bio "crna ovca"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: PrintscreenkurirTV

Pulmolog dr Branimir Nestorović ponovo je šokirao javnost objavom na svom Fejsbuk nalogu. Naime, on je podelio video snimak koji je nedvosmisleno ismevanje njegovih dojučerašnjih saradnika u Kriznom štabu, a radi se o montaži sa likovima epidemiologa dr Predraga Kona i dr Branislava Tiodorovića.

Na montiranom snimku se pojavljuju emotikoni mrtvačkih glava, vakcina, kao i novca, a u jednom trenutku dr Kon kaže: “Okreći, bre, to”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznato je da je Nestorović napustio Krizni štab jer je, kako je sam rekao, uvek bio “crna ovca”, a pritisak javnosti je počeo da mu smeta. On je govorio da to utiče i na njegovu porodicu.

Nestorović ima novu teoriju zavere: Zašto političari ne umiru od korone? 

Foto: Facebook/Printscreen

S druge strane, često se oglašava na društvenim mrežama što je, u skladu sa situacijom, uvek pod budnim okom javnosti, pa tako da ni ovaj bizaran snimak nije prošao nezapaženo.

“Rezultati su odlični!” Dr Nestorović otkrio koje BILJKE najviše pomažu u borbi protiv RAKA

Snimak koji je dr Nestorović podelio na svom profilu pogledajte u nastavku:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (33)

  1. Eh kada bi bilo više doktora kao što je dr. Nestor manje bi bilo izdegenerisanih mentalno retardiranih bot mozgova. Došlo vreme da kad imaš svoj stav i svoje mišljenje, a u suprotnosti je od mejnstrim kanalizacije, proglašavaju te šarlatanom i neznalicom. A komentari pljušte od megatrendaša, jer su nam ti retardosi, nažalost, jedino ostali

    Odgovori
  2. Ovo stvarno ni na sta ne lici! Razumem da covek prolupa, ali ovaj klepece ko stara kanta. Vise uopste ne pazi sta prica, a sve to nije ni malo naivno i ma sta mislio, nije u redu da lekar sa odredjenim renomeom salje narodu takve poruke, kad je narod i bez toga polu lud i niti zna odakle ga udara, niti kud on sam udara! Steta sto nije u SAD, pa da se pridruzi onom potpuno odlepljenom Trampu. Bili bi odlican par sa teorijama zavere i ostalim nebulozama, a nama bi se taman skinuo s kicme! A usput bi mogao da potrazi i onaj drugi obelisk koji se koliko juce pojavio ma mekoj planincini, pa da podnese Noletu izvestaj sa lica mesta! U medjuvremenu, stvarno mislim da je vreme da nu se prestano pol;anjati bilo kakva paznja, jer takve face se time hrane i postaju jos gore.

    Odgovori
  3. Nestorovic je veoma neozbiljan covek Tako ismejavati dobre i vredne doktore. Nije hteo da bude u stabu da pomogne ljudima on napustio jer mu ne donosi zaradu vec lupeta i kaze zena je to dala u etar.Mnogo je neozbiljna kao i muz. Ako je ova propast smesna nek dobiju njih dvoje koronu pa nek se onda ismejavaju. Sramota do bola! Ako je ovo smesno nek dobiju njih dvoje koronu pa nek uzivaju. .

    Odgovori

Ostavite komentar