VREMENSKA PROGNOZA

Spremite se za potpuni HAOS od vremena: Padaće i SNEG, a onda će se dogoditi nešto neočekivano

U ponedeljak umereno do potpuno oblačno, još ujutru i pre podne na jugu i jugoistoku Srbije mestimično sa slabim snegom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
zima
Pixabay

U Srbiji se sutra tokom dana očekuje oblačno i hladno vreme, mestimično s kišom i susnežicom, na planinama sa slabim snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Vetar slab do umeren, uglavnom severni i severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 3, najvisa u vecini krajeva od 1 do 5, u Timočkoj Krajini oko 7 stepeni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

I u Beogradu oblačno i hladno, ujutru s kišom i susnežicom. Vetar slab, uglavnom severni i severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja od 1 do 3 stepena.

U ponedeljak umereno do potpuno oblačno, još ujutru i pre podne na jugu i jugoistoku Srbije mestimično sa slabim snegom. U utorak u većini krajeva malo i umereno oblačno i suvo.

U sredu naoblaćenje sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. U kosavskom području vetrovito sa umerenim i jakim, a na jugu Banata i olujnim jugoistočnim vetrom, koji ce u četvrtak krajem dana kratkotrajno oslabiti.

Od četvrtka pretežno oblačno i toplije, mestimično sa kišom. Dakle, posle “snežnih” najava, tek što ćemo se navići na zimu, doći će lepše vreme.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar