TEORIJA ZAVERE

Opasna poruka na TV ekranima u Srbiji: Rekli da policajce i vojnike ČEKA SMRT ako prime vakcinu (FOTO)

Otvoren poziv na odbijanje vakcine zbog "plana duboke države"

Foto: Freepik/master1305

Sindikat zaposlenih policije otvoreno je na televiziji N1 promovisao opasnu teoriju zavere da će vakcine protiv koronavirusa ozbiljno naškoditi ili čak ubiti one koje ih prime.

“Ni korona nije strašna”: Palma se toliko PREPAO, da doktor Kon mora da ga TEŠI

“Rukovodstvo Sindikata poziva pripadnike policije, pripadnike vojske, zdravstvene radnike da povodom najave da će oni biti prvi obavezni da prime vakcine, da dobro razmisle iskoriste svoje ustavno pravo da ne primaju vakcine”, navode iz ovog sindikata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U nastavku saopštenja upozoravaju da je u pitanju plan političara “Duboke države” i da će vakcine za nekoliko meseci dovesti do neželjenih posledica, pa čak i smrti svih koji ih prime.

Dr Tiodorović otkrio kad nas očekuje ZARAVNJENJE KRIVE: Lepe vesti stižu ranije nego što smo očekivali

Podsećamo da je juče u Srbiji zabeležen 7.579 novi slučaj zaraze ovim virusom, dok je 41 osoba preminula. Stoga deluje krajnje neodgovorno pozivati građane da ugroze svoje i tuđe živote odbijanjem vakcine.

Foto: N1 printscreen

“Vrlo je važno da sada ovo poštujemo, da izdržimo, da budemo jaki, da se izborimo sa ovim talasom koji bi trebalo da se smiri kako procenjujemo, ne samo mi, nego i u Evropi, do Nove godine. Sa dolaskom vakcine ćemo imati mnogo bolju situaciju”, rekao je danas dr Branislav Tiodorović precizirajući da tek posle 4. decembra možemo da očekujemo smirivanje situacije.

Takođe ministar zdravlja Zlatibibor Lončar se juče oglasio povodom “planova duboke države” i izjavio je da vakcina, kada bude nabavljena, neće biti obavezna nego preporučena, kao i da za sada nisu razmatranja ograničenja za one koji eventualno ne žele da je prime.

 

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar