Novak Đoković opet pokazao veliko srce: Zbog onoga što je upravo uradio kliče mu cela Srbija

Ovog puta obezbeđena je oprema za Klinički centar Srbije. Institutu za onkologiju i radiologiju KCS uručen je mobilan aparat za dezinfekciju i sterilizaciju površina ukupne vrednosti 1.700.000,00 dinara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Novak Đoković je ponovo pokazao koliko je veliki. Najbolji teniser na svetu je još jednom pomagao Srbiji. FondacijaNovak Đoković” je donirala opremu vrednu više miliona dinara. Oprema je obezbeđena za Klinički centar Srbije.

Ovog puta u borbi protiv koronavirusa. Ovog puta obezbeđena je oprema za Klinički centar Srbije. Institutu za onkologiju i radiologiju KCS uručen je mobilan aparat za dezinfekciju i sterilizaciju površina ukupne vrednosti 1.700.000,00 dinara. Klinici za neurohirurgiju KCS donirano šest špric pumpi koje se koriste prilikom pružanja intravenozne terapije. Njihova vrednost je 1.035.513,00 dinara.

“Imajući u vidu povećanje broja obolelih od Covid-19 virusa, naši zdravstveni radnici ponovo su se našli na najvećem udaru, kako bi uspeli sve pacijente uspešno da zbrinu i izleče. Ovaj put odlučili smo da pomoć pružimo Institutu za onkologiju i radiologiju i Klinici za neurohirurgiju u sklopu Kliničkog centra Srbije. Nadamo se da će ovi aparati poboljšati uslove kroz redovnu dezinfekciju i sterilizaciju prostorija u kojima borave pacijenti i na taj način pomoći u smanjivanju cirkulacije virusa, ali i da će naša donacija olakšati procese pružanja intravenozne terapije. Svesni smo da je pred nama izazovan period i dug put izlaska iz krize uzrokovane Covid-19 virusom, ali smo isto tako spremni da pomognemo bržem oporavku zajednice”, rekla je Maja Kremić, direktorka Fondacije “Novak Đoković”.

Apsolutni hit sa abaligaških terena: O tajm-autu trenera Igokee priča ceo Balkan! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar