VAŽNO

Sve oči uprte u Ameriku: Bajden saopštava KLJUČNA IMENA

Bajden sastavlja novu administraciju dok aktuelni predsednik Donald Tramp i dalje odbija da prizna poraz

Foto: Tanjug/AP Photo/Carolyn Kaster

Novoizabrani američki predsednik Džo Bajden će u utorak objaviti imena prvih kandidata za članove kabineta, najavio je danas budući šef osoblja Bele kuće Ron Klejn.

“Ako želite da znate o kojim agencijama je reč i ko će biti na njihovom čelu, moraćete da sačekate da novoizabrani predsednik to saopšti u utorak”, rekao je Klejn u intervjuu za program televizije ABC, “This Week”, prenosi Glas Amerike.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bajden je obećao da će njegova administracija biti odraz raznolikosti zemlje. Prošle nedelje je takođe rekao da je već izabrao sekretara za finansije.

“Doneli smo tu odluku. Videćete da je reč o osobi koju će prihvatiti svi elementi Demokratske stranke – od progresivaca do umerenih koalicija”, rekao je novoizabrani predsednik.

“Bacio se na zemlju u strahu da će ga preseći na pola”: Tramp ima neobičnu FOBIJU 

Na užem spisku kandidata su bivša šefica Federalnih rezervi Dženet Jelen, aktuelna guvernerka u Federalnim rezervama Lael Brajnard, te Rafael Bostik, predsednik Federalnih rezervi Atlante.

Bajden ukida smrtnu kaznu? Ameriku do tada čeka bar još tri pogubljenja!

Bajden sastavlja novu administraciju dok aktuelni predsednik Donald Tramp i dalje odbija da prizna poraz i pokušava da preokrene rezultat izbora, iznošenjem neosnovanih optužbi o rasprostranjenoj izbornoj krađi, navodi VOA.

Izvor: Tanjug

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar