Simeoneova noć: Atletiku trebalo deset godina da pobedi Barsu, kardinalna greška Ter Štegena (VIDEO+FOTO)

Atletiko je posle deset godina pobedio Barselonu u šampionatu - da li to može da bude i simbolika da je došlo vreme za "kolćonerose"?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

Madridski tim slavio je 1:0, golom Janika Karaska u finišu poluvremena, nakon velike greške Marka Andrea ter Štegena i sada ima čak devet bodova više od Katalonaca nakon samo osam odigranih mečeva.

I Real ne deluje ubedljivo (ima tri boda manje od gradskog rivala i utakmicu više), dok je Atletiko neporažen već 24 prvenstvene utakmice i deluje kao najozbiljniji kandidat za titulu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Simeoneov tim je nadigrao Barsu, bez obzira što je spletom okolnosti dao gol – apsolutno zaslužena pobeda, koja nije ostvarena odbrambenom filozofijom, već kombinacijom i ofanzivnog potencijala i čvrste igre na svim delovima terena.

Janik Karasko je bio jedini strelac u nadoknadi prvog poluvremena. Pogotku je prethodila velika greška golmana Barse Ter Štegena, koji je suviše izleteo sa gola i dozvolio Belgijancu da ga prođe i šutira ka praznom golu. Karasko je to iskoristio i postigao jedini gol na meču.

Kratko o Barseloni  – bleda, Mesi – nevidljiv…

Poslednji poraz u La Ligi od Atletika Barsa je doživela u februaru 2010. godine, još kada je njen napad predvodio Ibrahimović, a za Atletiko igrao Aguero…

ZA NEVERICU! “Brku” koji je nasmejao Srbiju fudbaler seksualno zlostavljao na utakmici! (FOTO+VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar