Majka Dijana hitno odletela u London! Novaku Đokoviću pokušali da smeste “prljavu igru”!

Novak Đoković ponovo se našao na udaru neprijatelja, te svetskih sila koje mu ne praštaju uspehe, pa se polemiše da će srpski as biti nepravedno diskvalifikovan kao letos u Americi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Britancima jako teško pada što moraju da gledaju kako srpski as na njihovom terenu ruši sve prepreke, ali njihova mržnja prema Srbinu je opšte poznata činjenica.

Naime, Nole je ove nedelje započeo borbu na turniru u Londonu, ali je nažalost ispao je u polufinalu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da ga je kojim slučajem osvojio završni masters u Londonu uspeo bi da izjednači rekord Rodžera Federera po broju titula na završnom mastersu u Londonu (Švajcarac ih ima šest), a naš as pritom može da se podiči nestvarnim učinkom u odnosu na ostatak konkurencije.

Naravno, to je odmah navelo sve one koji su uoprni da sruše Novaka da mu podmetnu novu spletku i o tome se danima polemiše u krugovima teniskih stručnjaka, pa je informacija stigla i do Dijane i Srđana Đokovića!

“Dijani je pao mrak na oči kad je čula šta se Novaku navodno sprema sada kada je na korak da pretekne Rafu. Ona zna koliko Nole to želi, pa je sela na prvi avion i otišla da čuva leđa sinu. Ne bukvalno, naravno, ali zna se da su majke ipak najbolja zaštita. I Jelena je htela da krene s njom, ali nije imala kome da ostavi decu, tako da je u suzama ostala kod kuće, ali negde i smirena jer zna da će Dijana biti uz Novaka ako ga zaista, kako se najavljuje, spreče da dovrši turnir. Plan je da ga neko isprovocira, te da Nole kao letos prekrši neko od strogih pravila i da tako bude diskvalifikovan”, objašnjava izvor STARA i dodaje:

“Daj Bože da je sve samo neki glupi trač i da će se naš Novak upisati u istoriju kao najbolji svih vremena, ali svakako je dobro što je majka sada uz njega”, dodaje izvor STARA.

Čini se da je Novak preduhitrio dušmane jer je izgubio u polufinalu dobijen meč nakon što je prokockao 4:0 u taj-brejku i na taj način izbegao neke spletke koje bi uticale na kaljanje njegovog ugleda, ali i negativnu medijsku pažnju.

Opšte je poznato da Britanci baš i ne vole Novaka Đokovića, frustrirani su zbog njega i konstantno ga provociraju od početka njegove karijere.

Đoković ŠOKIRAN posle poraza: Ne znam da li mi se ikada ovako nešto desilo? Oduzeo mi je pobedu (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (2)

Ostavite komentar