ŠOK! Fudbaleri poznatog kluba uhapšeni u provodu tokom policijskog časa u klubu punom prostitutki i droge

Nije nikakva novost da fudbaleri vole da uživaju u životu, međutim nekad im se to obije o glavu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YT

Španski mediji prenose da je policija na Kanarskim ostrvima uhvatila dvojicu igrača Tenerifa kako uživaju s prijateljicama noći u lokalnom noćnom klubu.

Policija je uletila u klub i izvrišla raciju. Na kraju su uhapšene 24 osobe uključujući i fudbalere poznatog španskog kluba, Alberta Himeneza i Havija Alonsa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iz Tenerifa su odmah obavestili kako će protiv ove dvojice igrača biti pokrenut disciplinski postupak te da ih očekuje stroga kazna jer su prekršili i Covid-19 protokol.

Foto: Printscreen/Twitter/PoliciaLocalSC

Policija je saopštila da je u klubu uočeno i prisustvo narkotičkih sredstava, da je u objektu bilo dima te da su prisutne osobe tek 19 minuta nakon upada policije stavile zaštitne maske.

Jedan od igrača je prepoznat zbog tetovaže na desnoj ruci što je nateralo Tenerife da se javno oglasi i potvrdi hapšenje dvojice fudbalera.

Inače, zbog velikog broja zaraženih koronavirusom na Kanarskim ostrvima vlada policijski čas od 23 sata. Kafići i klubovi se zatvaraju u 23, a na otvorenom je zabranjeno sedenje više od šest osoba za jednim stolom.

Od ROMANTIČARA do TRAGIČARA: Deca kluba se smrzavaju u svlačionicama, vapaj za spas OFK Beograda! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar