BOLNE REČI

Stevo Žigon imao je VANBRAČNOG sina: Pred smrt me pitao da mu OPROSTIM što nije hteo da me nađe… (FOTO)

Njegova ispovest o ocu mnoge je rasplakala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Dejan Jankovic

Ćerku proslavljenog glumca, pokojnog Steve Žigona, Ivanu svi znaju. Međutim, mnogi ne znaju da je Stevo pre 48 godina dobio i vanbračnog sina Vida.

Hari Verešanović dobio je VANBRAČNOG sina sa ljubavnicom: Zove se Mak i pravi je FRAJER (FOTO)

Glumac je preminuo 2005. godine, a njegov sin je svoju potresnu priču prvi put podelio sada i to na jednoj Fejsbuk stranici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Miha upoznao VANBRAČNOG sina posle 11 GODINA: Srce mi se kidalo, hteo sam da popričamo kao odrasli ljudi!

Vid Žigon, koji živi u Sloveniji, svoju ispovest objavio je putem jedne Fejsbuk stranice, a priča je mnogima naterala suze na oči.

“Godine 1971. Stevo Žigon je došao u Ljubljanu, gde je u ljubljanskoj drami režirao Pigmaliona. Elzu Dulitl glumila je moja majka Meta Vranič, tada veoma mlada, lepa i talentovana glumica. Moglo bi se reći, da sam se nehotice dogodio kao proizvod jedne kratke romanse, između velikog glumca i moje majke, koja se odlučila za mene uprkos situaciji, u kojoj je bilo očigledno da će se moj otac vratiti kući u Beograd, gde je imao već familiju. Ja sam to saznao kada sam imao 15 godina, ali nisam hteo da ga potražim, iako je i on znao za mene, prvenstveno zbog toga jer sam imao očuha, koji me posvojio još kao dete, a i zbog toga jer nisam znao kako će reagovati njegova familija”, napisao je Vid na početku svoje ispovesti.

Nikolu i Marka svi znate, a on je VANBRAČNI sin Marinka Rokvića: Živi u Kanadi i ima lepu suprugu (FOTO)

“Kad sam sabrao dovoljno snage da ga konačno upoznam bilo mi je 28 godina. Odmah sam otišao u Beograd, gde su me divno primili, iako nijedan od članova porodice osim Steve nije znao da uopšte postojim. Narednih pet godina, od 2000. do 2005. godine, kad je preminuo, dolazio sam k njemu u Beograd i to su bili izvanredni trenuci, koji se ne mogu zaboraviti. Jedan dan pre njegove smrti on me zvao u Ljubljanu i pitao me da li mogu da mu oprostim što nije hteo da me pronađe, i kad sam mu kazao da ga volim izgledalo je kao da je to jedino što još treba da zna pre nego nas ostavi. Još uvek sam u bliskom kontaktu sa njegovom ćerkom Ivanom Žigon, koja je bila i kod mene u Ljubljani. Inače se od detinjstva bavim poezijom, zato sam napisao pesmu o svom ocu Stevi Žigonu, koja je originalno napisana na srpskom jeziku. Uključena je u moju treću knjigu Metamorfoze, koja je zapravo čitava posvećena mome ocu. Sada mi je 48 godina i imam tri sina, koji su svi veoma talentovani za umetnost. Živim blizu Ljubljane u Sloveniji”, zaključio je Vid Žigon.

Vidovu fotografiju sa ocem i njegovu ispovest možete pogledati OVDE.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar