Krivična prijava zbog GOLE FOTOGRAFIJE iz Arene, zna se kako je slikana devojka

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti utvrdio da fotografije ne potiču sa sistema video-nadzora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/društvene mreže

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti podneo je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal, zbog pojavljivanja fotografije pacijentkinje koja se presvlači, iz privremene kovid bolnice u “Štark Areni”, na društvenim mrežama i u medijima.

Ovo je GOLA DEVOJKA iz Beogradske arene: Anastasiji rekli da se skine, a njene slike kruže Srbijom (FOTO)

Poverenik je, kako navodi u saopštenju, prikupio relevantne informacije od privrednog društva “Arena Beograd”, i utvrdio da navedene fotografije ne potiču sa sistema video-nadzora u objektu, već ih je sačinila nepoznata osoba verovatno mobilnim telefonom, a zatim ih objavila na društvenoj mreži.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na ovaj način izvršena su krivična dela neovlašćeno fotografisanje i neovlašćeno objavljivanje tuđeg portreta i snimka, za koja se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, ako je dela učinilo službeno lice u vršenju službe, a u drugim slučajevima po privatnoj tužbi.

Objavljene GOLE FOTOGRAFIJE pacijentkinje u Areni, oglasilo se Ministarstvo (FOTO)



Izvor: Novosti

Komentari (4)

  1. I sta sad, on je bolesnik i pacenik, a vi sada na osnovu njegove bolesti nastavite da objavljujete njene slike, privatne podatke, napisite nam i ime, dajte link ka facebook stranici, da se i sami uverimo jel njoj to smeta ili ne... da vidimo jesu prave i tako. Posto je on bolesnik, ne ja, mene to ne zanima, nego njega da uhvatimo. Dovidjenja, prijatno!

    Odgovori
  2. Postace "poznata" preko upale pluca!?! Po ostalim slikama doticne, ne bih rekao da joj je fotkanje strano!!!

    Odgovori

Ostavite komentar