Zaboravio da zatvori prozor: Komšinica videla kako se SAMOZADOVOLJAVA, pa mu poslala najperverzniji SMS

Poruka ga je načisto izludela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/wavebreakmedia

Da je znao šta će se dogoditi, možda bi pre obratio pažnju na otvoreni prozor u sobi. A možda i ne bi. Zapravo, možda bi radnju upražnjavao daleko ranije.

Majk R. (24) iz Milvokija podelio je sa čitaocima na portalu Quora iskustvo u rubrici “Uhvaćen sam u masturbaciji” koje je imao sa jednom, 10 godina starijom komšinicom.

Majk se jednog prepodneva malo više zaneo u svojoj sobi. Nije bio na koledžu zbog pauze, te je sedeo i “odmarao” gledajući malo neke pornografske sajtove. Napolju je bilo relativno toplo, pa je ostavio prozor ni ne sluteći da će ga, kad bude spustio trenerku, sve vreme gledati komšinica i novopečena majka.

Posle minut-dva samozadovoljavanja, stigla mu je neverovatna SMS poruka komšinice Lare.

Ulazi ljudima u dvorište, viri kroz prozor, MASTURBIRA i urinira: Novi Pazar u strahu od manijaka (VIDEO)

“Igraš se, a ne zoveš? Mogla sam i ja da ti pomognem, nisi me nikad ni pitao”.

Majk je bio u šoku!

“Nikad je nisam gledao ‘drugačijim’ očima. Jeste bila lepuškasta žena, ali pobogu, tek je dobila dete mesec dana pre toga. Nisam znao kako da uzvratim na poruku. Ustao sam, pogledao kroz prozor u pravcu njene sobe prekoputa, ali nisam je video. Razmišljao sam da dođem na vrata i pozvonim joj, ali šta ako je u kući tamo još neko osim nje i bebe. S druge strane, bio sam napaljen. Ako je mislila ozbiljno, znači da me hoće. Navalio bih na nju odmah. Na kraju sam odustao od svega i samo zatvorio prozor”, napisao je Majk.

Posle dva dana kada je krenuo napolje da se razgiba, video je Laru u njenom dvorištu. Prišao joj je i pitao za poruku. Ona se prvo “pravila luda”, a onda mu je rekla da se samo šalila.

“Poverovao sam joj pošto se smejala kao nikada u životu. Baš sam je posmatrao da vidim da li ju je možda sad sramota, ali nije bilo to. Taj slučaj zbio se pre godinu i po dana. Od tada smo se sretali, ali nikad više nismo pričali o tome, a i ja njenom suprugu ništa nisam spominjao“, napisao je Majk.

Ugledala zgodnog komšijinog sina kako MASTURBIRA: Prišla mu i šokirala se kad je videla ŠTA drži u ruci



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar