Hjuston se raspada: Iz ekipe “beže” dva najbolja igrača i najveće zvezde NBA lige!

Prva zvezda Hjuston rokitsa Džejms Harden zatražio je trejd, koji će izvesno značiti njegov odlazak iz Teksasa. Glavni favorit da ga dvode trenutno je Bruklin

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/nba.com/rockets

Kako prenose američki mediji, i pored raznoraznih najava prethodnih dana (te da želi da ide, te da je stopostotno posvećen timu), danas je istinska “bradina” želja izašla u javnost – odlazak.

Fantastični poenter je i zvanično zatražio trejd posle osam sezona, a kao destinaciju koju preferira navodno je naveo Njujork, tačnije njegov poznati deo Bruklin i tim Netsa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

To samo po sebi i nije preveliko izenanđenje, s obzirom da je već poznata ideja Kevina Durenta i Kajrija Irvinga da sa Hardenom naprave veliku trojku i oforme tim koji će odmah biti jedan od glavnih favorita za titulu.

Iz drugog plana Hardenu se međutim nada i Filadelfija, na čijem čelu košarkaških operacija sada sedi dugogodišnja alfa i omega front-ofisa Raketa Deril Mori, sa kojim Harden ima odlične odnose.

Pre Hardena, trejd iz Hjustona zatražio je i Rasel Vestburk, za koga su zainteresovani Njujork i Čikago, kao i fantastični defanzivac Pi-Džej Taker, koji je na “radaru” Majamija.

Kris Pol se VRAĆA u Los Anđeles, ali, u koji klub?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar