Ne morate više da se sređujete za video pozive: Poznati brend predstavio liniju VIRTUELNE šminke (VIDEO)

Spas za devojke koje mrzi da se šminkaju, a žele da izgledaju lepše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/benzoix

Video pozivi su nešto što su ove godine krenuli da koriste čak i oni koji nikada nisu praktikovali ovakvu vrstu komunikacije.

Pandemija koronavirusa, karantin i brojna ograničenja su nas naterala da našu svakodnevnu komunikaciju prebacimo još više u virtuelni svet.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, mnoge devojke su počele da se žale kako ih mrzi da se šminkaju i sređuju za virtuelne časove, prevdavanja, razgovore za posao, poslovne sastanke…

Zbog toga je L’Oreal predstavio “Signature faces”, virtuelnu šminku uz pomoć koje lice deluje našminkano čak i kad pomeramo glavu, a radi se o ulepšavanju kože, očiju i usana, uz veoma realističan efekat.

Popularni kozmetički brend je osmislio aplikaciju za ulepšavanje, a proces je sličan filterima sa aplikacije Snapchat, naročito onima koji nas ulepšavaju čak i kad se pomeramo.

Softver može da se koristi za dodavanje 10 proizvoda za tri tematska izgleda, po želji i stilskim preferencijama korisnika.

Pogledajte reklamu za ovu virtuelnu kolekciju šminke:

“Signature Faces” kompatibilan je sa Snapchatom, Instagramom, Google Duom i platformama za video konferencije, uključujući Skype, Zoom, Google Hangouts i Houseparty.



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar