Odbijena i žalba Rome: Meč koji je završen sa 0:0, sud PREKRSTIO u 3:0!

Utakmica kojim su klubovi počeli novu sezonu u Seriji A završen je 0:0, ali je disciplinska komisija lige tri dana kasnije utakmicu registrovala pobedom Verone pošto je klub iz Rima na tom meču nastupio sa neregistrovanim igračem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Fabio Rossi/LaPresse via AP

Sud Fudbalskog saveza Italije odbio je žalbu Rome na odluku da se meč tog kluba i Verone registruje sa 3:0 u korist Verone.

Utakmica kojim su klubovi počeli novu sezonu u Seriji A završen je 0:0, ali je disciplinska komisija lige tri dana kasnije utakmicu registrovala pobedom Verone pošto je klub iz Rima na tom meču nastupio sa neregistrovanim igračem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Gvinejski vezista Amadu Dijavara počeo je taj meč, iako nije bio na spisku od 25 prijavljenih igrača koje klub na početku sezone šalje u Fudbalski savez.

Roma je njega ostavila na listi igrača do 22 godine, kako ne bi zauzimao mesto drugim igračima, ali je Dijavara u julu napunio 23 godine tako da više ne ispunjava uslove da bude na toj listi.

Apelacioni sud Fudbalskog saveza Italije je presudio da je žalba Rome bila neosnovana i potvrdio je pobedu Verone od 3:0.

Roma je trenutno četvrta na tabeli Serije A, sa tri boda manje od prvoplasiranog Milana.

Sud Fudbalskog saveza Italije danas je saslušao i žalbu Napolija na odluku da meč protiv Juventusa izgubi službenim rezultatom zbog neodlaska u Torino. Ishod te žalbe očekuje se kasnije ove nedelje.

PRONAĐENO REŠENJE: Luka Jović se nagodio sa tužilaštvom i izbegao zatvor

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar