ASTROLOG OTKRIVA

Nedeljni horoskop od 9. do 15. novembra: Mars napokon popušta svoj vatreni stisak, stiže olakšanje!

Planeta Mars kreće u direktan hod i menja sve, pogledajte kako će to uticati na vaš znak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Picjumbo/Viktor Hanacek

OVAN

Posao
Dinamičan period koji budi vaše dobre veštine. Vaš vladar Mars krajem sedmice kreće napokon u direktan hod i biće u vašem znaku do početka januara. Vama se vraća vaša prava energija, imate slobodan prolaz da se poslovno i kreativno izrazite. Nema više potisnute energije već ste se oslobodili unutrašnje napetosti. Sada neka počne da se čuva vaša poslovna okolina. Tako da do subote imate pravo na slobodne odluke. I pored puno obaveza imate uspešnu nedelju i dobar finansijski saldo.
Ljubav
U svemu što ste bili zakočeni sada će se pokrenuti. Menjate ozbiljno dnevni ritam i to će baš da vam prija. Povremnea druženja i kratki putevi su pred vama u ovom periodu. Ozbiljno se bavite organizacijom slobodnog vremena. Krajem nedelje imate mogućnost da dozvolite sebi i emotivnom partneru malo hedonizma.
Zdravlje
Moguća upala bešike.

BIK

Posao
Iako vam usporeno počinje radna nedelja nemojte se brinuti. Već sredina perioda obećava dobru poslovnu komunikaciju u kojoj možete imati odlične koristi. Nemojte izbegavati dogovore i poslovne sastanke. Merkur iz Škorpije daje vam odličan fokus kada je karijera u pitanju. Krajem nedelje možete biti ponosni na sebe i svoj rad i trud.
Ljubav
Ovo je period kada možete da se posvetite deci i porodici. Zvezde kažu da ste spremni za krajnji hedonizam. Pred vama su lepi događaji sa emotivnim partnerom. Bikovi u braku mogu proslaviti ljubav u svojoj porodici. Vaša posvećenost partneru biće uzvraćena. Dosta nežnosti ispuniće dane u ovoj sedmici.
Zdravlje
Manji problem sa upalom grla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Vi ste i dalje dinamični pa ste u svojoj prirodnoj energiji. U poslovnom ambijentu stvari se ubrzavaju a vi ne stajete. Novi projekti i poslovi su vam najlepši izazov. Planovi i organizacija su ove sedmice jako dobri. Zato svoje vizije i snove pretočite u karijeru. Nemojte stiskati novac jer vam neće doneti bolje finasije. Stabilnost na novčanom planu je ista kao i u prethodnom periodu.
Ljubav
Vaš vladar Merkur menja znak i prelazi iz Vage u Škorpiju. To vam donosi mogućnost za druženje i flert, ništa novo ni čudno. Jedini problem koji možete imati jeste sukob sa dobrim prijateljima. Pomozite ako zatraže jer ste ima vi slamka spasa. Emotivni partner je zadovoljan sa vama samo nije zadovoljan sa manjkom pažnje. Ne donosite posao u svoj dom.
Zdravlje
Moguće ugrožen urogenitalni trakt.

RAK

Posao
Ove nedelje ništa vas ne može sprečiti da ostvarite svoje ideje i pokažete poslovne veštine. Interesantna sedmica sa žurkom planete u Škorpiji obećava dobru finasijsku podlogu šta god da radite. Zato slobodno koračajte napred jer vas to vodi ka boljim poslovima.
Ljubav
Ovo je sedmica u kojoj možete pisati o ljubavi, razgovarati o emocijama a da vas niko ne može povrediti. Ojačali ste i sada možete planirati kako želite da izgleda vaš ljubavni ambijent. Krajem sedmice za slobodne Škorpije moguć ulazak u vezu.
Zdravlje
Bez promena.

LAV

Imate strategiju neispoljavanja direktnog mišljenja i akcija. Međutim ove nedelje to se menja, pa vam je na redu konkretan razgovor sa poslovnim saradnicima. Potrebno je da se bolje organizujete jer ste podbacili na tom planu. Krajem nedelje fokus su finasije.
Ljubav
Nije nemoguće da i vi postanete prilično senzitivni na tuđe reči. Zato je moguće da se ne razumete dobro sa svojom okolinom. Pokušajte da ne reagujete na prvu reč. Budite mudri i prespavajte.
Zdravlje
Dobro se osećate.

DEVICA

Za vas je ovo čudna i neobična sedmica. Neobični poslovni ljudi sa čudnim poslovnim ponudama. Na vama je da filtrirate količinu osoba oko vas. Vaš vladar Merkur menja znak i ulazi u Škorpiju zato vam je kraj nedelje povoljniji za racionalne odluke i realno razmišljanje.
Ljubav
Posle nesporazuma i sukoba potrebno je da iskreno razgovarate sa partnerom. To bi mnogo više pomoglo nego vaša neopredeljenost. Ni sami ne znate zašto ne možete da ispoštujete i najmanji dogovor. Krajem sedmice bolja situacija kada su emotivni odnosi u pitanju. Ne potpisujte ništa ove nedelje.
Zdravlje
Nestabilno sa bolovima u stomaku.

Veliki horoskop za novembar: Astrolog Objektiva otkriva šta očekuje sve znake zodijaka

VAGA

Posao
Ovo je povoljna nedelja ali imate potrebu za samoizolacijom. Imate vremena da gledate u sebe i u svoje potrebe. Sredina nedelje opisuje vaše usmerenje na zaradu. Finasije se stabilizuju. Krajem nedelje čak možete očekivati zaostale isplate. Pred vikend budite pažljivi.
Ljubav
Ako ste u dugoj vezi ili braku ovo je nedelja u kojoj govorite sve što mislite. Nećete čutati ni trpeti. Tražite kompromise i vadite probleme na sto. Partneru se to neće svideti. Međutim, s obzirom da je finasijska situacija koliko toliko stabilna, uspešno rešavate emotivne probleme.
Zdravlje
Vodite računa o hrani koja vam smeta organima za varenje.

ŠKORPIJA

Posao
Odlično ste fokusirani na posao i karijeru. Merkur će gostovati u vašem znaku zato možete imati odlične poslovne dogovore toko celog perioda. Vrata vam se otvaraju a do sada niste mogli ni da ih odškrinete. Imate veliku podršku poslovnih partnera. Okrećete novi list i to vam daje pozitivnu inspiraciju. Napokon, vaš vladar Mars kreće u direktan hod pa se menja i vaša energija. Krajem nedelje mlad Mesec u Škorpiji daje vam mogućnost da krenete u nove poslovne pobede.
Ljubav
Slobodne Škorpije tokom ovog perioda možete očekivati prijatne emotivne trenutke. Nije nemoguće da se zaljubite u osobu koju koju srećete na zajedničkom druženju sa prijateljima. Svakako, puno emocija strasti i uzbuđenja. Osobe koje su u dugoj vezi ili braku mogu imati jako dinamičnu nedelju punu obaveza i srećnih i zadovoljnih trenutaka.
Zdravlje
Više ne čekate i ne odugovlačite sami se pregledate radi prevencije.

STRELAC

Posao
Početkom nedelje imate mnogo poslovnih obaveza. Dobro se snalazite i koordinirate sa poslovnim saradnicima. Međutim, ipak obratite pažnju na verbalnu komunikaciju jer vam Merkur iz Škorpije daje negativne ocene okoline. To vas može duboko uznemiriti. Savladajte svoj ego i pogledajte gde možda grešite. Krajem nedelje imate smanjenje dinamike i povlačenje od sveta koji vas okružuje. Pojačana intuicija i izolacija može da vam prija, da bi odmorili mozak koji vam je radio trista na sat.
Ljubav
Veoma intezivan period kada su emocije u pitanju. U vama je sve izmešano i ljubav i mržnja. Više ni sami ne umete da savladate oluje promenljivih emocija. Zato sredinom nedelje posvećujete vreme neprestanom kretanju i obavezama prema porodici. Krajem nedelje menja se vaš emotivni život. Strelčevi koji su u braku imaju dobre dogovore sa partnerom. Dok će slobodni Strelci imati potrebu za predahom od emotivnog partnera.
Zdravlje
Odlično se osećate i nemate tegobe.

JARAC

Posao
Ovo je period u kome imate dobru i laku komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Svaki nesporazum može brzo da se izgladi. Oni koji sarađuju sa inostranstvom imaju povoljne dane za sklapanje posla. Krajem nedelje možete očekivati aktivno učešće u svim poslovnim aktivnostima pogotovo ako želite novi početak. Posao se zahuktava i vi neometano možete ulagati u nekretnine.
Ljubav
Pred vama je puno druženja, izlazaka i prijatnih trenutaka sa emotivnim partnerom. Merkur u sredu ulazi u vaše polje planova želja i prijatelja. Zato je vaš društveni i socijalni život jako naglašen. U ovom periodu nećete moći da budete sami. Krajem nedelje mlad Mesec vas podseća da završite porodične obaveze. Realizujte promene koje niste mogli.
Zdravlje
Odlično se osećate.

VODOLIJA

Posao
Nije vreme nije ni izvesno ali vi izgleda putujete. Čudna je energija u ovom periodu ali vama saradnja sa strancima baš ide od ruke. Zato spremajte kofere i ne mislite o aktuelnim događajima. Za Vodolije koje se bave privatnim biznisom ovo je nedelja dobrih finasijskih dobitaka. Posao ide, a vi se smeškate jer znate koliko ste truda uložili. Nije nemoguće da ste jedva dočekali i da trošite ali povedite računa da ne preterate. Krajem nedelje možete imati važan javni nastup.
Ljubav
Ovo je bitna nedelja kada su vaše emocije u pitanju. Sada ste rešili da zaokružite i to polje ali to ne znači da ćete se baviti intezivno ljubavnim pitanjima. Ipak je posao sada naglašeniji od vašeg ljubavnog života. To znači da ste odlučili da se više ne nervirate i da se posvetite sebi i svojoj karijeri. A na emotivnog partnera prebacujete svu odgovornost kada je vaša veza u pitanju.
Zdravlje
Jačajte imunitet.

RIBE

Posao
Početak sedmice ne obećava ništa spektakularno. Međutim, Merkur u Škorpiji pozitivnim aspektom ka vašem Suncu daruje vas pozitivnim i povoljnim mogućnostima u karijeri. Posle zastoja u zaradi i u prilivu novca ove nedelje imate dobru finasijsku priču. Mars kreće u direktan hod baš u vašem polju zarade i donosi vam dobre prilike da zaradite. Potrebno je da povedete računa o troškovima. Sredinom nedelje možete imati manju neprijatnost kada su pravni poslovi u pitanju.
Ljubav
Merkur u Škorpiji donosi vam bolju komunikaciju sa bračnim partnerom. Bez svađe i naglašenog ega Možete puno toga uraditi. Nije nemoguće da odete na neki kraći put i tamo se podsetite romantike i emocija koje ste zatrpali obavezama. Sredinom sedmice očekujte interesantan ljubavni susret ako pripadate slobodnim Ribama. Moguć ulazak u bitnu emotivnu vezu.
Zdravlje
Problemi sa hormonima.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković

Merkur u Škorpiji: Vreme je za neprikosnovenu istinu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar