SUOČILI SE

Maja rekla sve o TUČAMA sa Janjušem, on vikao: Ja se tresem i PLAŠIM se ove devojke…

Sve je iznenadio i onime što je poručio bivšoj ženi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Zadruga Official

Sinoć je u Zadrugu 4 ušla Maja Marinković i svojim ulaskom sve šokirala, a naročito bivšeg partnera, Marka Janjuševića Janjuša.

Maja otkrila razloge Janjuševog nasilnog ponašanja: Kada je video da sam sva MODRA, vukao me je za UŠI!

Foto: Youtube/Printscreen/ Zadruga Official

Ona je naglasila kako želi da ispriča svoju stranu priče, što njemu nije bilo nimalo prijatno. Janjuš je u jednom trenutku ustao i javno čestitao rođendan bivšoj ženi Eni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ermina Pašović i Maja Marinković ušle u Zadrugu: Kada je video POLUGOLU bivšu, Janjuš ZANEMEO (VIDEO)

“Samo bih se obratio Eni, čestitao joj rođendan. Ona jeste bivša, ali ćemo se truditi da bude i buduća”, rekao je Janjuš i zaprepastio mnoge.

Maja je, sa druge strane, izložila sve šokantne detalje njihove burne romanse.

“Potukli smo se i nikada se ne može porediti udarac žene i muškarca. Bila sam plava zbog njega. Neka ode na poligraf za pitanje da li me je tukao ili ne. Leči svoje frustracije na ženama. Ima žensko dete kod kuće, neka razmisli kako bi se on osećao da osvanu sutra njene slike u takvom stanju. Slao mi je poruke da mu supruga brani da vidi svoje dete i ucenjuje ga! Imam sve dokaze. Samo sam jednom zvala njegovu ženu. Zavrtao si mi uši, kada sam rekla da ću te prijaviti”, rekla je Maja Marinković.

Janjuš ispričao svoju stranu priče: Izneo detalje RAZVODA i raskida sa Majom, spomenuo i njene MODRICE!

“Nije istina, jeste zvala moju suprugu, groktala je, svašta. Neću da se kunem sada, ali je istina sve što ja sada govorim. Nije to bila neka tuča. Nikada ništa loše ovoj devojci nisam uradio, ja sam muškarac koga ona najviše voli, jedino je u mene zaljubljena”, tvrdio je Janjuš.

“Ja se tresem i plašim se ove devojke! To sam i napolju rekao, i svima bližnjima, jer sam doživeo od nje kataklizmu. Ja ne bih ovo pričao, ali sam znao da će ona mene da napada, ali ne krivim nju krivim sebe”, nastavljao je on da se brani.

Foto: Youtube/Printscreen/ Zadruga Official

“On dok je bio sa mnom, on je drugim devojkama slao poruke, a od mene je pravio ludaču! Čovek kockar i koji nema budućnost, živi od danas do sutra, ali duša me boli što sam bila sa njim. I Zola je slao Ivani Šopić poruke kao neki drugar hoće da te upozna, a to je bio on, bili su u nekom selu”, otkrila je Maja.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar