Ovo je stariji SIN Žike Jakšića: Pravi je FRAJER, a estrada ga ne zanima! Evo čime se bavi (FOTO)

Nije krenuo očevim stopama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Youtube

Producent i autor emisije “Nikad nije kasno”, Žika Jakšić ima dva sina iz dva braka.

Prvog sina Andriju dobio je iz braka sa Snežanom, dok je Dušana dobio pre šest godina u braku sa pevačicom Dajanom. Njegovog starijeg sina Andriju, kog je dobio iz prvog braka sa Snežanom, malo ko zna. On živi u Nemačkoj gde je svojevremeno i Žika živeo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zika Jaksic (@zika.jaksic) дана

Andrija Jakšić, sin producenta “Granda” Žike Jakšića, nije zainteresovan za estradu već se bavi jednim ne tako čestim zanimanjem. Naime, Andrija je enolog i to najmlađi u u Nemačkoj, a nedavno je svom ocu napravio vino koje se zove “Nikad nije kasno” po emisiji čiji je Žika idejni tvorac.

“Pre dve godine moj sin je završio master enologije, za tehnologiju vina. On je 2016. godine odabrao grožnje, koje je dve godine sazrevalo u bariku. Pre četiri meseca je to sazrelo i on je napravio jedno fenomenalno vino koje se zove Nikad nije kasno”, otkrio je Žika jednom prilikom u pomenutoj emsiji, a potom se pohvalio kako je nastalo ime za vino porodice Jakšić.

“On je to vino napravio za mene u znak zahvalnosti za školovanje, odrastanje i što sam uvek bio tu za njega, kao što ću uvek biti tu i za mlađeg sina Dušana. Želim javno da se zahvalim mom sinu Andriji. Zaista me je njegov potez dirnuo. Bio sam prisutan i učestvovao sam i kao svetnik i biću jedan od ozbiljnih degustatora u budućnosti”, dodao je Jakšić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Žika i Andrija Jakšić promovisali vino #NikadNijeKasno ??

Објава коју дели Nikad nije kasno (@nikad_nije_kasno_official) дана

Žika je u emisiji istakao da je veoma ponosan na svog sina, budući da je nastavio tradiciju svog rodnog mesta Aleksandrovca, koji je poznat po vinskom carstvu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Sreća.

Објава коју дели Zika Jaksic (@zika.jaksic) дана

Andrija se sa svojim mlađim bratom Dušanom lepo slaže. Svaki slobodni trenutak koristi da dođe u Beograd i uživa u porodičnim momentima.

M.M.



Izvor: Objektiv.rs, GrandOnline

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar