SKANDAL

Aci Lukasu POZLILO kad su mu izvršitelji upali u stan: Ako opet dođu, SKOČIĆU sa terase!

Folk pevač je navodno dužan čak 80.000 evra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Kurir TV

Folk zvezda Aca Lukas danas je doživeo veliku neprijatnost.

Naime, izvršitelji su upali u njegov stan na Voždovcu kako bi zaplenili imovinu zbog navodnog duga koji ima prema biznismenu Dejanu Popoviću Tigru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Pre pet, šest godina sam uzeo pare na kamatu od zelenaša, naravno Dejana Popovića Tigra, on je poznat svima kao zelenaš. Uzeo sam 40.000 evra, potpisao da mu vratim 80.000 evra. To svi znaju, to nije nikakva tajna, da sam ja kockao, trošio pare i vraćao. Ja sa potpisao to i vratio mu 80.000 evra za deset meseci. Pošto smo bili u dobrim odnosima i znali smo se, nisam uzeo papir koji sam potpisao za dug kada sam mu vratio pare, jednostavno sam zaboravio. Ni na kraj pameti. Posle dve, tri godine, kada smo zbog nekog drugog slučaja zahladili odnose i prestali da se družimo, on je taj papir aktivirao i tužio me i dobio me, jer ima potpis”, ispričao je Lukas za “Alo!”, pa dodao:

“Čovek je estradni magarac, on voli da se druži sa estradom, i kada sam ja prestao da se družim sa njim, njemu je bilo krivo i to je aktivirao. Tužio me je za 80.000 evra, iako sam ja uzeo 40.000. Morao sam da potpišem papir na 80, jer on ne sme zakonski da ima papir da mi je dao pare na kamatu”.

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Pevač je potom ispričao i da mu je ovaj čovek, navodno, već priređivao neprijatne scene.

“Imao je na suđenju i lažnog svedoka, meni nisu ni stizali pozivi, u svakom slučaju on je aktivirao te izvršitelje i oni sad tu mene maltretiraju. Da dam ono što sam vratio. Pokušavam na sve pravne načine da vidim kako mogu da se iskobeljam iz toga, jer neću da mu dam ono što sam mu već vratio. Za to postoje brojni svedoci, ali ja nisam uzeo papir koji sam potpisao nazad, kada sam mu vratio pare”, rekao je on za “Alo!” i dodao:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Smoke on the water….

Објава коју дели dejan popovic – tigar (@dejan_popovic_tigar) дана

“Sada će da zakažu novo izvršenje. Ako se to desi, ja ću da skočim sa terase! Ja neću dati pare koje nisam dužan! Ja se ne plašim ni njega ni njegovih zelenaša. Pre četiri godine je dao 5.000 evra klincima u Zemunu da me prebiju sa bejzbol palicama. Ali su momci uzeli kaparu 2.500 evra i doneli meni, jer me znaju i neće to da urade. Ne bojim se takvih klošara i lažnih kriminalaca i recite mu slobodno da mi ništa ne može. Niti se bojim njega ni njegovog tutora, a on zna ko je njegov tutor. Podneću sad krivične prijave zato što su zelenaši, kamataši i zato što su uništili mnoge ljude, mene ne mogu da unište i neće me uništiti “, poručio je Lukas.

Zgrada u kojoj živi Aca Lukas, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Pevaču pozlilo zbog današnjeg skandala

Folk pevaču se slošilo nakon što su izvrštelji upali u njegov stan.

“Pozlilo mi je ovde, morao sam da zovem Hitnu pomoć, pritisak mi je bio preko 200, u svakom slučaju EKG mi je bio loš i jak napad sam dobio. Iz prostog razloga zato što sam u pravu, ja ne mogu da verujem da ne postoji pravni lek za ovakve stvari. Ja sam imao problem zato što putujem zbog posla i nisam dobijao pozive za sud, nisam imao pojma da imam suđenje. Živeo sam na jednoj adresi, a pozivi su i dalje stizali na staru adresu. Niko nije primao poštu”, rekao je Aca, preneo je “Telegraf”.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Živeli… Pozdrav za sve prijatelje

Објава коју дели dejan popovic – tigar (@dejan_popovic_tigar) дана

Tigar: Neka Lukas požuri, kamate rastu!

Biznismen Dejan Popović Tigar se oglasio nakon današnjih dešavanja i izneo svoju stranu priče.

“Da, u toku je zakonsko sudsko izvršenje, radi se o sumi od oko 130.000 evra. Kompletan postupak izvršenja se vodi po zakonu na osnovu pravosnažne sudske presude Višeg suda u Beogradu. Lukas je aktivno učestvovao u tom postupku i iskoristio sva pravna sredstva i žalbe. Tako da je bespredmetno pričati o prirodi i osnovi duga”, izjavio je Tigar za “Blic”, a na pitanje da li želi da iskomentariše to što Lukas tvrdi da ga je prevario rekao je:

“Ne, mogu samo da ga posavetujem da ne odugovlači sa vraćanjem duga jer su zakonske-sudske kamate na taj iznos velike”.



Izvor: Objektiv.rs, Blic, Telegraf, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar