POMETNJA

Vuk Mob POLUDEO zbog Kijinog uključenja: Hoću na POLIGRAF, dajem 10.000 evra! (VIDEO)

Reper i pevačica ne mogu da usaglase priče...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Vuk Mob, Foto: Printscreen/Youtube

Pevačica Kija Kockar se sinoć uključila telefonskim putem u Belu kuću i odgovorila na optužbe repera Vuka Moba.

On je tvrdio da je Kija sa njim htela emotivnu vezu, dok je on želeo samo šemu, a ona, pak, tvrdi suprotno. Takođe, Vuk je tvrdio i da je paralelno sa njim bila sa još dva muškarca, što je ona takođe demantovala, pa je Vuk zatražio poligraf.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Voleo bih da dođe čovek koji ima poligraf, dajem svojih 10 hiljada evra. Želim da se dokaže da li smo nas dvoje imali emotivni i takav romantični odnos. Neću da bude da sam radio nešto što nisam. Želim da dokažem svima da me gledate kako odgovaram. Želim da to bude javno, i da se pokaže ko je ovde lažov. Ja nisam bio u novom stanu kao što ti tvrdiš, nego u starom, a objasniće i ovo za narkotike što me je optužila”, rekao je Vuk.

HAOS uživo! Kija se uključila u Zadrugu, poručila Vuku: Nikada nisi bio u mom stanu, čeka te TUŽBA!

“U mom novom stanu nikada nisi bio, to je tačno, nisam te tužila zbog toga da si bio sa mnom, ili nisi bio. Ja sam tebe tužila za laži, i za tri momka za nedelju dana i takve stvari koje si izrekao. I da bili smo u romantičnoj vezi, bila sam u kontaktu sa njegovom majkom i ocem. Ja verujem da on želi da se opere pred verenicom, ja znam da sam mu se jako, jako sviđala. Očigledno sam ja tebi bila grešna, ali na moj moral nećeš udarati”, dodala je Kija, a sve detalje potražite u video klipu iznad.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar