Preselo mu otkriće: Pronašao tajnu GROBNICU, a onda kao da je KLETVA bačena na njega (VIDEO)

Počele su da mu se dešavaju jako čudne stvari u životu

Foto: Pixabay/Meelimello

Egipćanin koji je otkrio jednu od tajnih grobnica u piramidi visoko rangiranog sveštenika poznatog kao Vahtje, tvrdi da mu je otkriće izmenilo život.

Grobnica sveštenika bila je netaknuta 4.400 godina i otkrivena je u Sakari, velikom arheološkom nalazištu. Sveštenik je imao visoki rang za vreme vladavine faraona Neferirkare Kakaija iz pete dinastije.

Manekenka jela samo POLA KEKSA dnevno: Otkazali joj bubrezi i jetra, a onda je krenula borba za život

Hamada Šehata Ahmed Mansur, Egipćanin koji je pomagao arheolozima u istraživanju ove grobnice, svedočio je o svom iskustvu u dokumentarnom filmu “Tajne grobnice u Sakari”, koji je emitovan nedavno na Netfliksu.

Mansur je u piramidi otkrio grobnicu u kojoj su bile sahranjene mumije mačaka, kao poklon boginji Bastet, koja je prikazivana sa glavom mačke. Boginja Bastet, između ostalog, bila je i zaštitnica trudnoće i rađanja, ali i boginja koja štiti od zaraznih bolesti i zlih duhova.

Egipćanin svedoči da je, posle iskopavanja u grobnici, doživeo neobično iskustvo – njegove mačke počele su da se ponašaju čudno.

“Od kako sam počeo da iskopavam grobnicu u kojoj su mumije mačaka, kada me mačke vide kod kuće, beže od mene. Plaše me se. Ne ponašaju se kao ranije prema meni, kao kućni ljubimci. Kada se to desi, kažem im ‘u pravu ste, ja sam vaše pretke iskopao iz zemlje i spakovao ih u magacin’. Možda misle da ću isto to da uradim i njima”, ispričao je Mansur.

Mačke su u starom Egiptu smatrane magičnim bićima koja donose sreću.

40.000 dinara na sunce! Muškarac kažnjen što je za vreme karantina TAJNO gledao par kako vodi ljubav

Izvor: B92, Sputnjik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar