Goca Božinovska odbrusila Tanji Savić: Ti si sama sebi UNIŠTILA ŽIVOT, ubila si i tu vezu i brak!

Objasnila joj gde je grešila u braku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TvPink

Jedna od istaknutijih tema u današnjoj emisiji Magazin In svakako su bračni problemi pevačice Tanje Savić, koja je jedna od gošći.

Na Tanjine frapantne detalje koje je iznela o suprugu Dušanu Jovančeviću i Snežana Dakić, a potom i pevačica Goca Božinovska dale su komentar pa ukazale Tanji gde je grešila u odnosu sa suprugom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Najčešće ti on ubije samopouzdanje, jer žena prolazi kroz razne faze, naročito kad je trudna i kad ima malo dete, to su faze kad je lako preuzeti primat, naročito kad je neko manipulator. Ti u tom trenutku jesi slaba i ako te neko nabeđuje da si kilava, nesposobna, zašto ne možeš brže, bolje, zašto ti više nije do s*ksa, zašto se više ne zanimaš za njega, zašto nisi efikasnija, ti mu i poverejuš. To je trenutak kad žena ne može da razluči da li je on manipulator, superioran ili je samo drzak i bezobrazan”, rekla je Snežana Dakić.

Foto: Printscreen/TvPink

“Muškarac nikad ne može da uništi život ženi koja je pametna i koja manje voli. Može da uništi samo onoj ženi koja jako puno voli i onda ti misliš da ti je on uništio život, ustvari si sama sebi uništila život, od te ljubavi, ubila si ga ljubavlju, ubila si i vezu i brak i sve ostalo. To je slučaj kod mene bio, sama sebe sam uništila”, navela je Goca.



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar