OSETILA SUROVOST ŽIVOTA

Muž joj je PREMINUO dva meseca nakon venčanja, SVEKRVA je izbacila iz stana, a onda se sve promenilo!

Ova naša poznata pevačica prošla je kroz agoniju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/DeanaDjukic

Pevačica Goga Sekulić u prvi brak stupila je 2013. godine sa Igorem Ramovićem. Iako se pevačica radovala zasnivanju zajednice, vrlo brzo je osetila surovost života na svojoj koži…

Gogin muž Igor preminuo je od opake bolesti samo dva meseca nakon sklapanja braka. Još uvek javnosti nije poznato da li je Goga znala za njegovu bolest pre stupanja u brak, ali je odlučila da sa njim bude do poslednjeg trenutka. Igor je preminuo u Nemačkoj, gde su zajedno boravili.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Igor je ubrzo nakon svadbe osetio bolove u stomaku, zbog čega je posetio lekara, koji je konstatovao rak debelog creva. Za operaciju u Nemačkoj bilo je neophodno 20.000 evra, koje su dostavili tamošnjim doktorima, ali je bolest toliko brzo napredovala da za operaciju bukvalno nije bilo vremena”, rekao je tada izvor i objasnio:

Goga je sve vreme bolesti bila uz njega, bukvalno do poslednjeg momenta. Umro joj je na rukama dok mu je pričala kako će, kad ozdravi, otići na medeni mesec. Trudila se da mu ulije nadu, ali bilo je uzalud”, pričao je izvor tada.

Foto: Printscreen/Youtube/DeanaDjukic

Sekulićeva je kasnije otkrila medijima da je učinila sve da on ozdravi i da je čak pozajmiljivala novac od prijatelja kako bi platila njegovo lečenje.

Pevačici je bilo veoma teško zbog smrti svog supruga, te je na njegovu godišnjicu smrti ispričala kako se sama bori sa dugovima koje su napravili kako bi se Igor izlečio.

“Posle Igorove smrti sam ostala sasvim sama. I danas, kada je godišnjica od njegove smrti uveliko prošla, plaćam dugove koji su ostali od njegovog lečenja. Mi smo išli kod najboljih svetskih lekara i pokušavali sve da uradimo da ga spasemo, ali nije nam se dalo. Sve račune iz bolnica sam preuzela na sebe”, rekla je pevačica 2014. godine.

Posle Igorove smrti Gogu je zadesila nova neprilika. Naime, Gogu je bivša svekrva Zorica Terzin prvo izbacila na ulicu tako što je promenila bravu na vratima stana u kojem je Goga živela sa pokojnim suprugom, a nakon toga su završile na sudu. Sekulićeva je podnela tužbu protiv Zorice tražeći da proda stan i da joj isplati 25.000 evra kako bi vratila dugove za Igorovo lečenje, a tražila je i da joj vrati burme, za koje je tvrdila da ih je Zorica prodala. Kako su mediji pisali, Goga se odlučila na ovaj potez, jer je Igor zarad lečenja pozajmio veliki novac, a imao je u planu da stan proda i tako vrati dug.

Foto: Printscreen/Youtube/DeanaDjukic

Goga je sve do 2016. godine patila za suprugom i nije imala želju da sa bilo kojim muškarcem stupi u bilo kakav odnos. Ipak, te 2016. godine Goga je upoznala svog sadašnjeg supruga, Uroša Domanovića, sa kojim je dve godine kasnije dobila sina Vasilija Andreja.

Ona je jednom prilikom za Story izjavila da ni sama ne zna kako je i kada ponovo osetila da je spremna na novu ljubav nakon velike tragedije koja joj se desila.

“Ne znam, nisam ni razmišljala o tome. Samo se desio trenutak kada sam se ponovo osetila živom. A kada je to osećanje bilo već toliko jako, nadvladao je sve drugo, pa i moje strahove.

Nakon velike tragedije koju sam doživela, da je mister sveta pokušao da mi se udvara i osvoji me, ne bih reagovala. Bila sam izgubljena u svom bolu i ništa nisam primećivala. Do dolaska Uroša u moj život, tu pravu zainteresovanost nisam osetila niti sam razmišljala o tome, ma ni potrebu nisam osećala.”

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

?

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана

Ona je otkrila i šta je to čime ju je sportista Uroš, koji je 14 godina mlađi od nje, osvojio.

“Čistom muškom, zdravom energijom, sportskim duhom i spoznajom da se kraj njega osećam kao princeza. To je danas veliko bogatstvo.”

Pred kraj 2016. godine Goga i Uroš tajno su se venčali, a u junu 2018. godine Goga je saznala da je u drugom stanju.

“Mnogo smo srećni i Uroš i ja. Posle svega što mi se desilo u životu sada sam baš uzbuđena. Oduvek sam to želela. Maštala sam o velikoj porodici”, izjavila je Goga kada je saznala za srećnu vest.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

???

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана

U decembru 2018. godine Goga Sekulić donela je na svet sina Vasilija Andreja koji od toga trenutka postaje centar njenog univerzuma, kako je i sama istakla jednom prilikom.

M.M.



Izvor: Objektiv.rs, Story, Puls Online

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar