ODLUČIO

BOLNA ispovest Jovice Putnikovića iz bolničkog kreveta: Maji neću dati novu šansu, ali ne zbog prevare!

Kaže da je ravnodušan na Majine intimne momente sa Alenom i da se sa njom neće miriti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Jovica Putniković i Maja Marković, Foto: Printscreen/Youtube

Jovica Putniković, učesnik “Zadruge 2” i verenik aktuelne učesnice “Zadruge” Maje Marković, oporavlja se u bolnici nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživeo pre nekoliko nedelja.

Pored toga što se oseća loše zbog povreda koje je zadobio, njemu nije lako zbog dešavanja u “Zadruzi”. Njegova emotivna partnerka Maja upustila se ovih dana u emotivnu vezu sa Alenom Hadrovićem i Jovicu oslovljava sa “bivši verenik”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“I ja na nju gledam kao na bivšu verenicu. Neću joj tražiti prsten, neka joj ostane. Nemam komentar na to, ona sada ima neki svoj put. Ja sam u kontaktu sa njenim roditeljima, oni ne mogu da je podrže. Otac je rekao da bi trebalo da porazgovaramo, ali ne, ja ne mogu da pređem preko ovoga”, započeo je Jovica priču za “Pink.rs”.

Foto: Youtube/Printscreen/ Zadruga Official

Jovica je otkrio da je odgledao klip na kom se Maja ljubi i mazi sa novim dečkom Alenom, pa je prepričao kako se osećao u tim trenucima.

Miljani preti ZATVOR? Evo koliko može da provede iza rešetaka, a u opticaju je i ENORMNA novčana kazna

“Nemam nikakav osećaj, bilo mi je teško tokom početka, kada je sve to počinjalo, ali sada sam ravnodušan. Da je sretnem na ulici rekao bih joj:”Ćao”. Sa njenim bratom sam u kontaktu i sa ocem, kad god budem u mogućnosti ću se čuti sa njima, jer su oni super ljudi, i ona je super devojka bez obzira na sve što se desilo, nju je sve to ponelo. Takav je bio dogovor unapred smo se dogovorili šta će se desiti, znala je da ne bih prešao preko tih stvari. Gledao sam njihove klipove dok se ljube, smejao sam se i kažem: ,,Čoveče, kao da su godinu dana zajedno”, kao da je ne znam kakva ljubav. Imam periode dana kada sam nakljukan lekovima, pa se nasmejem tim klipovima”, ispričao je Putniković, koji se ne bi borio za Majinu ljubav ponovo.

Foto: Youtube/Printscreen/ Zadruga Official

“Ne bih se borio, nema ni 0,00001 % šanse za to. I to ne zato što je uradila to, nego što sam ja napolju povređen, a ona je skakala od sreće što je ostala unutra kada je bila nominovana”, završio je Jovica.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar