Da li ste zainteresovani? Advokat nudi 320.000 dinara mesečno da mu 2 puta dnevno ŠETATE PSA

Kućni ljubimac je mali, ali vrlo živahan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/pasja1000

“Ukoliko volite pse, razumete njihove potrebe i karakter, a želite da na brz, lak i jednostavan način za godinu dana zaradite ozbiljan novac, onda je ovo posao za vas”.

Ovim rečima se advokatska kancelarija Džozefa Hejdža iz Londona obratila ljudima u oglasu koji je izašao na društvenim mrežama, a u kojem se traži šetač psa.

Zainteresovani moraju prvo dođi na dva razgovora sa vlasnikom psa i glavnim advokatom kuće. Ukoliko on prođe do konačnog angažovanja, njegovo radno vreme bilo bi od 9 do 18 časova, ali po potrebi i duže, u zavisnosti od potreba hiperaktivnog i poprilično zahtevnog psa. Šetnje bi bile ujutro čim dođe na posao i predveče, pre kraja smene.

Traži se neko ko već ima dosta iskustva u ovom poslu i ko je u stanju da u svakom trenutku razume šta je psu potrebno. Takođe je potrebno da zaposleni zna u kojim delovima grada bi psu prijala šetnja, kakvi su ostali kućni ljubimci na povocu u tim parkovima i da uvek ima sve kod sebe što je psu potrebno.

Zauzvrat će biti primljen na neodređeno vreme i imaće i dosta beneficija kao i bonusa ukoliko se pokaže da ga je pas prihvatio.

Buđenje za poželeti! Umiljati RETRIVER pokušava da natera svog vlasnika da ustane iz kreveta (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Metro.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar