KATASTROFA: Težak udes Pavlovićevog timskog kolege na trci u Belgiji

Posle četvrtog mesta u prvoj trci u Belgiji u okviru Lamborgini Super Trofeo Miloš Pavlović i Meksikanac Ektor Guzman tražili su dobar rezultat u drugoj trci. Međutim, ne da nisu došli do njega nego je sam rezultat prošao u senci udesa Meksikanca

Foto: Profimedia/David Rosenblum/Icon Sportswire/Newscom

Do nesreće je došlo prilikom restarta trke, 15 minuta pre kraja, kad je Guzman tokom borbe za poziciju sa Čekotom i Đilardonijem izgubio kontrolu nad “hurakanom” na pravcu pred izlazak na čuveni “O’ruž” i velikom brzinom udario u ogradu, pri čemu se automobil bukvalno raspao.

Đilardoni je nastavio trku koja je ubrzo prekinuta, a Čekoto je izašao nepovređen iz svog slupanog automobila. Guzmanu je, na žalost, bila neophodna medicinska pomoć, a na licu mesta je ustanovljeno naprsnuće kostiju leve noge. Po ukazanoj prvoj pomoći, mladi Meksikanac prebačen je u najbližu bolnicu radi detaljnih pregleda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ovde u Belgiji stvari nisu bile povoljne za mene i moj tim. Na žalost, u drugoj trci smo imali jedan veliki incident koji je ozbiljno kompromitovao naše šanse u borbi za osvajanje titule. Ali to, u suštini, više nije bitno, s obzirom da je incident bio toliko veliki da su sve naše misli u ovom trenutku sa Raulom. Dobili smo informacije iz bolnice da je on u suštini OK, da nema ozbiljnije povrede i to je jedina bitna stvar u ovom trenutku. Posle svega šta se dogodilo, jedva čekam da vidim svog kolegu i razgovaram sa njim. Naš sport je nešto zaista predivno, ali ponekad ume da bude i veoma opasan”, rekao je Pavlović.

ŽURKA u Borjanovoj kući: Baja Mali Knindža i Katarina Grujić ulepšali rođendan golmanu Zvezde (VIDEO)

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar