Za sve je kriv TOALET papir: Saznala je za čudnu naviku svog partnera i odmah joj se ZGADIO

Nije imala pojma da je higijena njenog dečka tako neuobičajena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ wayhomestudio

Anonimna žena je ostala u šoku, kada je otkrila da njen dečko ima neuobičajne navike u toaletu, koje ne želi da promeni.

Naime, ona je otkrila da on nikada ne koristi toalet papir kada vrši veliku nuždu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sve je počelo tako što je htela da mu ispriča nešto što je videla na Reddit-u.

“Često ulazim na Reddit, da bih pričitala nešto smešno i zabavno, pa sam tako naišla na priču gde se žena žalila kako njen momak ne koristi toalet papir, pa mu zbog toga ostaju mrlje na donjem vešu. Odmah sam to podelila sa svojim partnerom, očekivajući da će mu biti smešno, ali je on reagovao potpuno drugačije”, započinje svoju priču ova žena.

Foto: Freepik/freepik

Umesto da se nasmeje, on je njoj odgovorio da taj čovek verovatno ne unosi dovoljno vlakana u organizam, pa da mu se zato to dešava.

“Mislila sam da se šali, ali sam shvatila da je mrtav ozbiljan, pa sam ga pitala da li on koristi toalet papir. On mi je odgovorio da se pravilno hrani, tako da nema potrebe. Počela sam da insistiram na tome koliko je važno da se prebriše posle nužde, ali smo zapali u raspravu i on se naljutio”, kaže ona.

Situacija je postala ozbiljna i žena mu je priznala da joj se to izuzetno gadi.

Svađa. Foto:Freepik/freepik

“Od tada mi je postao potpuno neprivlačan… Posle ove rasprave smo imali seks dva puta, ali uopšte nisam mogla da se uzbudim i nije mi bilo do toga. Ne želim da naš seksualni život pati zbog njegove užasne navike, ali je on previše tvrdoglav”, dodaje.

Ipak, ona kaže da njen partner inače vodi računa o higijeni i da se redovno tušira, međutim ovo joj predstavlja veliki problem.

“Iskreno, ja nikada nisam osetila neki neprijatan miris takve prirode kod njega. Ali, bez obzira na to, pomisao da ne koristi toalet papir posle velike nužde mi je gadna i užasna”, kaže ona.



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar