Kejt Midlton gorko razočarala trogodišnjakinju (FOTO)

Iako se na svaki mogući način trudi da udovolji očekivanjima ljudi s kojima se sreće, ovoj devojčici neće ostati u lepom sećanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ARTHUR EDWARDS / AFP / Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su u sklopu svojih aktivnosti proveli dan u priobalnim gradovima u Velsu, gde su obišli bitne fabrike ovog kraja. Tokom posete se, kao i uvek, susreću s mnogobrojnim obožavaocima kraljevske porodice, ali i pojedincima koji su želeli da popričaju s kraljevskim parom.

Međutim, kada se Kejt Midlton obratila devojčici koja je bila veoma uzbuđena što će upoznati princezu, doživela je iskreno razočarenje kod deteta.

Kao svaka devojčica koja čita bajke o princezama, devojčica je očekivala da će se Kejt pojaviti u glamuroznoj haljini sa skupocenim nakitom i svitom.

Foto: ARTHUR EDWARDS / AFP / Profimedia

Kada je ugledala vojvotkinju, iako obučenu u dugi, tamnoplavi kaput s potpisom “Hobbs”, čija je cena oko 50.000 dinara, s crvenom haljinom i maramom s paternom srca, nije mogla da sakrije svoje razočaranje.

Kada je mama devojčice objasnila Midltonovoj o čemu se radi, Kejt je se izvinila devojčici:

“Žao mi je što nisam danas obukla neku lepšu haljinu”, na šta joj je devojčica, i dalje vidno rastužena rekla: “Mislila sam da ćete izgledati kao Pepeljuga”.



Izvor: Objektiv.rs, tportal.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar