ISKRENO

Bane Vidaković: Zbog DROGE sam 15 godina na lekovima, DILERIMA sam kupio bar pet automobila

Glumac tvrdi da je već 15 godina na putu ozdravljenja...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Bane Vidaković,

Poznati srpski glumac Bane Vidaković uhapšen je u julu ove godine kada je kod njega pronađeno 30 grama heroina, a policija je potom pretresla njegov stan i tom prilikom tamo zatekla dve vagice i 10 grama narkotika. Nakon dva dana pušten je iz pritvora, a sada se brani sa slobode.

Protiv Vidakovića podignuta je optužnica po kojoj se tereti za neovlašćeno držanje droge za ličnu upotrebu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U prvoj fazi istrage Bane je bio osumnjičen i za dilovanje droge, a on tvrdi da sa tim nema veze.

Prva i potresna ispovest Baneta Vidakovića nakon hapšenja: DROGA je pobila sve oko mene!

“Kolege koje me znaju znaju da ne mogu da budem diler, prezirem dilere i oni znaju koliko dugo se borim protiv toga. Zbog sopstvene zaviisnosti, kroz koju sam ranije prošao, hteo sam da držim školu klincima šta da izbegavaju. Ja sam rekonvalescent, koji je na lekovima već dug period, sigurno petanest godina. Da bih mogao da se manem toga, morao sam sebi da obećam da više neću baciti ni dinara na to smeće. A sigurno sam kupio bar pet mercedesa tim dilerima. U tim godinama sam puno zarađivao. Onda sam sebi rekao da neću bacati novac na to”, ispričao je Bane Vidaković u svojoj ispovesti za “Stori” , pa otkrio da je osamdesetih probao i LSD i “sve ono što je prirodno, i što nije”.

Foto: Screenshot Youtube

Bane je u pomenutom intervjuu uporedio momke sa ulice devedesetih i iz ranijih godina.

“Momci s ulice iz sedamdesetih i osamdesetih su bili pitomiji. Posle, u tim nesrećnim devedesetim podmetali su bombe pod automobile. Tada je nastala ta nepovratna grubost koja je od nas napravila ljude koji se plaše. Ljudi su danas izgubili empatiju, više niko ne saoseća, beže, sakrivaju se, ne mogu da pdonesu tuđu patnju. Desilo mi se da sam naišao na čoveka koji je ležao nasred Slavije, niko mu nije prišao. Ja mu priđem, vučem ga, a on težak, opustio se, morao sam da zamolim za pomoć. Mislio sam da je mrtav, ali ispostavilo se da je bio pijan. Da nisam reagovao, neko bi ga zgazio”, govorio Bane Vidaković.



Izvor: Objektiv.rs, Story

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar