Janis ostaje u Milvokiju: Osim Bogdana Baksi dovode ZVEZDU Indijane

Ekipa iz Viskonsina mogla bi njegovim dovođenjem da osigura novi ugovor Janisa Adetokumba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Veeren Ramsamy-Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia

Iz godine u godinu, svedoci smo da Janis Adetokumbo očigledno ne može sam da nosi ekipu Milvokija do titule, da li je problem što nije vođa ili su druge ekipe jače, to ostavljamo za diskusiju.

Ipak, to može da uzbuni Grka da napusti Viskonsin i ode negde gde može da dođe do prstena, na primer Majami ili Golden Stejt.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zbog toga ljudi u Baksima pokušavaju da uvede Janisa da treba da potpiše maksimalan ugovor sa njima na kraju sezone koja je pred nama, zbog toga se spominje gomila imena koje će čelnici Milvokija morati da dovede da bi Grk ostao.

Prvo ime koje se spominjalo još pre nekoliko meseci, ali je ta priča sada glasnija nego pre je Bogdan Bogdanović. Srbin bi u ekipi Milvokija imao sjajnu ulogu koja bi mogla da pomogne ekipi da se domogne finala.

Sa druge strane, činjenica je da Bogdan ne može da bude ni druga, a verovatno ni treća napadačka opcija u ekipi koja stremi ka NBA prstenu, stoga će Baksi morati da dovedu neku zvezdu.

Najnovije ime koje se dovodi u vezu sa njima jeste Viktor Oladipo, dvostruki “Ol-star”, član defanzivne petorke iz 2018. godine.

Za njega možemo da kažemo da je definitivno glavni igrač Indijane, ipak Pejsersi su se prilično mučili zbog toga što on nije igrao skoro cele sezone jer je bio povređen.

Oladipo bi mogao da bude odlična opcija i u napadu i u odbrani, pošto je dugo važio za jednog od najboljih igrača na obe polovine u ligi na svojoj poziciji.

Beku Indijane sledeće sezone ističe ugovor, tako da ćemo videti da li će Baksi pokušati kroz trejd da ga dovedu, ili će čekati kraj sezone.

OTKLONJENE sve dileme: Zna se gde će Adetokumbo igrati sledeće sezone (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar