Miloš (23) se OBESIO zbog podmuklih reči lepe Marije (26), da je znao ISTINU ko zna šta bi bilo (FOTO)

Tužna sudbina zatvorskog čuvara iz Bijeljine

Foto: Facebook

Zatvorski čuvar Miloš Nedić (23) iz Bijeljine pronađen je obešen o dalekovod u naselju Brijesnica, a zahvaljujući oproštajnom pismu policija je utvrdila da iza samoubistva stoji Marija Marjanović (26), koja je uhapšena.

Profesor izvršio SAMOUBISTVO: Otkriven IDENTITET muškarca pronađenog u vozilu na Savskom vencu

Marjanovićevu PU Bijeljina tereti da je od avgusta do oktobra ove godine na “Instagramu” napravila lažni profil, na ime B. K. opasnog kriminalca iz Tuzle, preko kojeg je ucenjivala Nedića i upućivala mu ozbiljne pretnje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“U nameri da sebi pribavi imovinsku korist, lažno se predstavljajući kao B. K. iz Tuzle osumnjičena je pretnjama prinudila oštećenog da joj u više navrata isplati oko 10.000 KM, dajući joj iznose od po 500 KM i slično. Kao posledica tih pretnji došlo je do smrti oštećenog koji je izvršio samoubistvo vešanjem”, rekla je portparolka PU Bijeljina Aleksandra Marić.

Marija Marjanović Foto: Facebook

U policiji saznajemo da je policiji prethodno prijavljen Nedićev nestanak. Prijavu je uputio njegov brat, navodeći da se Miloš 17. oktobra udaljio od kuće u blokovima Patkovača u nepoznatom pravcu. Pokrenuta je potraga, a njegovi prijatelji su na društvenim mrežama delili Miloševu fotografiju, moleći za pomoć u pronalasku.

Drama na Brankovom mostu: Muškarac (45) hteo da izvrši SAMOUBISTVO, okupljeni ljudi ga molili da odustane

“Nedić je poslednji put viđen 17. oktobra oko 18 časova. Gotovo dva dana o njemu nije bilo nikakvog traga, da bi 19. oktobra jedan građanin policiji prijavio da je u blizini mosta u naselju Brijesnica uočio telo muškarca obešeno o dalekovod. Ispostavilo se da se radi o nestalom Nediću”, navode u policiji.

Pojašnjavaju da je on iza sebe ostavio oproštajno pismo pomoću koga je policija utvrdila da je duže vreme bio izložen pretnjama i uceni preko instagram-profila opasnog kriminalca iz Tuzle. Ispostavilo se da se radi o lažnom profilu koji je kreirala Marija Marjanović, inače frizerka i maserka s kojom je Nedić ranije bio u ljubavnoj vezi.

Ispovest ČOVEKA koji je pokušao samoubistvo! Ove njegove reči za Objektiv dobra su LEKCIJA svima u Srbiji

“Zabavljali su se nekih mesec dana i u to vreme ona je očigledno saznala određene stvari o Nediću, što je iskoristila da ga ucenjuje. Preko lažnog profila je tražila novac, koji je on u strahu krenuo da isplaćuje. Svakodnevno je bio pod pritiskom, pa je podizao kredite i zadužio se kako bi isplatio traženi iznos. Kada više to nije mogao da podnese sam je sebi oduzeto život”, pojašnjavaju u policiji.

Radi zaštite istrage u policiji ne žele da otkriju čime je konkretno Marjanovićeva ucenjivala Nedića. Nije poznato ni zašto je za iznudu iskoristila lik i delo kriminalca, poznatog po učešću u više kriminalnih obračuna.

 

Izvor: Novosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (7)

Ostavi komentar

  1. Ako si zatvorski čuvar,onda si sa kriminalcima na “…j…..u ti sve po spisku kad te dohvatim…”.Ako se plašiš pretnji onda radiš neki drugi posao.To je to ! Nema druge !

    Odgovori
  2. Ovu profuknjacu, vucibatinu i vecitog neradnika mzda i narkomanku kazniti naj strzeg zatvora minimum cetrdeset godina !

    Odgovori

Ostavite komentar