Muškarcu se polni organ usred odnosa ZAGLAVIO u RUPI na vratima, a onda je žena upalila TESTERU (VIDEO)

Čovek se prestravio jer je znao da je njegova draga užasna sa alatima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/tlc uk

Erik i Kejti našli su se u neočekivano bolnoj i opasnoj situaciji kad su želeli da malo začine odnose u krevetu.

Erik je došao na ideju da suprugu izazove na perverzni oblik seksa kroz rupu na vratima. Prethodno je popio nekoliko tableta za potenciju jer se plašio da li će imati dovoljno dobru erekciju za tako neobičnu vrstu seksa kroz rupu.

Devojke stenjale sa prozora: Par u zgradi priredio ORGIJE, a onda je začuo zvono i na vratima doživeo ŠOK

Kejti isprva nije bila za odnos, ali Erik je bio uporan, pa se uzbudila i prišla mu. Taman kad su počeli da se nameštaju za stojeći odnos kroz rupu, Erik je shvatio da mu se penis zaglavio u rupi.

“Bio sam toliko uzbuđen da nisam prethodno pogledao odgovara li rupa mom organu kad je u erekciji. A rupa je bila premala. Kako sam ga tu gurnuo, nisam mogao da mrdnem više. Postalo je bolno. Poplaveo je dole”, rekao je Erik.

Kejti nije želela da se on muči, pa je došla na ludačku ideju – otišla je do kuhinje i donela motornu testeru!

“Želela je da iseče deo oko rupe i tako mi pomogne, ali ja sam se oduzeo od straha jer sam znao da je loša sa alatima. Na kraju sam je preklinjao da batali testeru i pozove Hitnu pomoć”, ispričao je momak.

Pomoć je stigla, a momci takođe nisu u početku znali kako da mu pomognu jer zbog previše popijenih tableta erekcija nikako nije mogla da spadne, jer je polni organ bio zaglavljen. Uz pomoć sapuna i kasnije injekcije za oslobađanje krvi u protoku, Erik je prodisao dole i mogao je da izvuče penis, ali je on toliko bio u lošem stanju da je veče proveo u bolnici na analizama.

Priča o Eriku i Kejti ponovo je ovih dana postala aktuelna i popularna, jer se u Indiji dogodio sličan slučaj, samo što je muškarcu polni organ ostao zaglavljen u – buretu.

Koliko puta ću do VRHUNCA? Šta ako mi se zaglavi? Prodavačica “onih” IGRAČAKA otkrila šta je kupci pitaju



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar