VELIKA PODRŠKA

Luna izvlači oca iz PAKLA droge? Smislila plan u dogovoru sa Markom, Gagi PRISTAO!

Zabrinula se za njega, pa rešila da uzme stvar u svoje ruke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:PrintScreen/Instagram/GagiDjogani

Gagi Đogani našao se usredištu skandala kada je nedavno uhapšen zbog posedovanja droge.

Gagija Đoganija traži POLICIJA: Tužilaštvo naložilo privođenje!

Kako je kasnije isticao, porodica mu je u danima nakon toga bila velika podrška, a kako Blic piše, ćerka Luna je odlučila da ga definitivno izvuče iz kandži droge.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Gagi danas slavi 49. rođendan: Luna ga RAZNEŽILA predivnim IZNENAĐENJEM (VIDEO)

“Luni je bio jako teško kad joj je otac uhapšen, Gagi i ona su dosta vezani. Čim je izašao na slobodu pozvala ga je da boravi kod nje i njenog verenika Marka Miljkovića u stanu, pričali su o svemu što se desilo i ona je sigurna da će se njen otac vratiti na pravi put. U jednom trenutku uplašila se da će ponovo posegnuti za porocima ako se bude družio sa ljudima iz tog miljea, zato se dogovorila sa Markom da se jedno vreme sklone iz Beograda i odu u Crnu Goru. Pronašli su kućicu na Adi Bojani u kojoj borave, posvećeni su jedni drugima, a kako deluje po snimcima i slikama na društvenim mrežama, Gagiju ovaj beg iz naše prestonice zaista prija”, otkrio je izvor za Blic.

Nakon Gagijevog hapšenja, ĐOLE otvorio dušu: Gagija ću uvek voleti, ali mi više NISMO porodica!

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (1)

  1. O Boze, ona stvarno misli da odlaskom na par nedelja moze da se izleci narkomanija? Otac joj je bio 10 meseci zatvoren u rijalitiju i sta je prvo uradio, kada je izasao? Ako mu deset meseci nije bilo dovoljno (pod uslovom da nije i tamo konzumirao), kako misli "pametnica" da ga za par nedelja odvoji od tih ljudi, ako se zna da oni ne ostavljaju svoje musterije na miru.

    Odgovori

Ostavite komentar