SERIJSKI MLADOŽENJA

Milovan se za sedam godina ženio ČETIRI PUTA, a prva mlada bi mogla da mu bude UNUKA (FOTO)

Dugo se zabaljao dok su se drugi ženili, a onda je rešio da se uozbilji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RINA

Nema ko ne poznaje Milovana Dragutinovića, seoskog lolu i dobričinu iz sela Kalenić kod Požege. Prvi put se oženio u 53. Godini, međutim bračna sreća ga nije baš poslužila, pa je u dvorištu podizao šatru još tri puta i isto toliko sakupljao svatove. Niko nije odbio njegov poziv na veselje, jer komšije i rodbina vole Mila, a kako kažu jedina mana mu je što se brzo zaljubi.

Jana spavala sa 3 muškarca iz ISTOG sela, a onda ih namamila da se pobiju: Otkrili je i ovako se OSVETILI

„Dugo sam ja momkovao, zabavljao se sa devojkama i tek kad sam ušao u pedesete reših da se oženim. Prva nevesta mi je imala osamnaest godina i bila je mnogo dobra. U mojoj kući zadražala se oko dve godine, kako je počela da radi u gradu tako je vrlo brzo i otišla. Sa drugom sam bio u braku samo dva meseca, a treća se zadržala oko pola godine“, priča Milovan za RINU.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za četvrti brak Dragutinović misli da mu je sudbinski, jer Slađana je žena kakvu je oduvek želeo. Nada se da je ove jeseni poslednji put razipinjao šatru u dvorištu, sazivao muziku, fotografe i okupljao svatove.

Nataša zbog SVEKRVE 3 puta završila u bolnici, a onda je došla na NEVIĐENU ideju kako da joj uništi život

„Slađana je prva žena koja je u ovu bračnu zajednicu nešto i donela. Upoznali smo se na buvljaku u Pančevu i 12 godina je ona mene čekala, pretrpela sve ove moje brakove i čuda i nakon toga stupila u bračnu zajednicu sa mnom. Dokazala je da je žena za sva vremena“, rekao je Mile.

Novopočeni bračni par najviše od svega želi da svoju ljubav kruniše sinom, a ako zbog godina to ne bude bilo moguće prirodnim putem, kako kažu, pokrenuće postupak za usvajanje. Svadba je bila i više nego vesela i iako su zbog korona virusa, ovaj put prisustvovali samo najbliži pevalo se i igralo duboko u noć – četvrti put u istom dvorištu.

Julija (32) mesecima vodi ljubav sa dekom (71) i otkriva: “Veoma je IZDRŽLJIV, obožavam kad mi uradi OVO”

„Na svakoj njegovoj svadbi sam bio, ali mogu reći da je ova najbolja. I ponovo bih ja došao i na sledeću, ali se nadam da neće biti potrebe. Vidi se da se Mile i Slađa baš vole i da je brak sklopljen iz ljubavi, a ne iz koristi“, rekao je jedan od Milovih rođaka.

I nema sumnje da će meštani sela Kalenić, ove zime imati šta da prepričavaju, a jedna od najinteresantnijih kuća biće svakako ona u kojoj žive Milovan i Slađana.



Izvor: RINA

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar