NEODGOVORNA MAJKA

Tragedija visila o koncu: Neodgovorna majka izložila velikoj OPASNOSTI svoje dete nasred ulice!

Majka nije aktivirala kočnicu, a kolica su krenula nizbrdo dok je ona "petljala" po kolima...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto;Printscreen/Instagram

Zamišljena i spetljana majka je izvadila bebu iz kola, ostavila je u kolicima a onda počela da pretura po kabini. Nije bila svesna da je parking pod blagim nagibom ka ulici, a da nije zakočila kolica.

Na društvenim mrežama kruži snimak neodgovorne majke koja je umalo izazvala tragediju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Stroller Safety for parents ? ? Were you aware that, in 2016, there were 10,000 stroller-related injuries treated in the emergency room? Strollers are essential for nearly all parents who plan to stay mobile postpartum. But not every parent knows of the potential dangers a baby could face while sitting in these vehicles. Brakes • You wouldn’t park a car without its brakes on, and the same should apply to your stroller. It’s highly recommended to engage them whenever you stop or idle. Seat Belt and Harness • Seat belts and harnesses are crucial features to have in your stroller, and you should always use them. Babies wiggle and move. Even newborns can slip out when not restrained correctly.

Објава коју дели Story still developing… (@ppv_tahoe) дана

Samo zahvaljujući čistoj sreći dete nije stradalo!

Snimak je nastao kamerom za nadzor na nepoznatoj lokaciji. Vreme i mesto nastanka videa uopšte nisu bitni, važno je ono što može iz snimka da se nauči. Prva stvar je da ne postoji ništa u kolima što je vrednije od života i zdravlja deteta. Drugo, sva kolica za bebe imaju kočnice i dobro bi bilo da su stalno aktivirane kada ne gurate kolica. Takođe beba bi trebalo obavezno da se veže.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar