Preminula čuvena Berta iz serije “Dva i po muškarca”: Čarli Šin se od nje oprostio emotivnim rečima

Poslednje mesece je provela u bolnici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello, File

Američka glumica Končeta Fereli je preminula ovog ponedeljka zbog komplikacija nakon srčanog udara, saopštila je porodica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Glumica je svetskoj i domaćoj publici poznata po ulozi genijalne kućepaziteljke Berte u seriji “Dva ipo muškarca”. Mnogima je bila omiljeni lik u seriji. Saopšteno je da je poslednje dane provela u bolnici u Kaliforniji, ali je umrla okružena porodicom.

Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Sayles, File

Glumica je pre pet meseci imala srčani udar, u maju je hospitalizovana zato što se loše osećala. Četiri nedelje je provela na odeljenju intenzivne nege, ali su se onda javili mnogi drugi zdravstveni problemi, imala je čak i jedan srčani napad koji je trajao 10 minuta. Zbog toga je stavljena na respirator i mašine za dijalizu, nije mogla da govori ili komunicira sa porodicom.

Mnoge su iznenadile emotivne reči Čarlija Šina, za koga se zna da je pravio mnoge probleme pred kraj snimanja serije, ali i koji nije poznat po ovakvim vrstama iskaza.

“Bila je duša od čoveka i jedan apsolutni profesionalac. Smatram je pravim prijateljem. Ovo je šokantan i bolan gubitak. Berta, možda nisi bila najbolja kućepaziteljka, ali si najbolje brinula o ljudima”,  napisao je Šin na Tviteru.

Miljenica publike je počela da se bavi glumom 1974. godine, a dala je život Berti od 2003. do 2015. godine. Zbog te uloge je dobila dve nominacije za nagradu Emi za najbolju sporednu glumicu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar