REMI u Moskvi ne ide na ruku Srbiji: Bez golova u reprizi finala Evropskog prvenstva (VIDEO+FOTO)

Tri utakmice završene su najnepopularnijim rezultatom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Fudbaleri Rusije i Turske remizirali su 1:1 (1:0) u Moskvi u utakmici B Lige nacija. Ovaj susret odigran je u istoj grupi u kojoj je Srbija izgubila od Mađarske 1:0.

Rusija je ispustila pobedu u drugom poluvremenu, a ovaj rezultat ne ide na ruku Srbiji, koja će se sa Turskom boriti za opstanak u ovoj diviziji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Domaćin je poveo golom Antona Mirančuka u 15. minutu. Artjom Džuba mu je sjajno otvorio šansu i vezista Lokomotive je lako pogodio za vođstvo.

Turska je bolje igrala u drugom poluvremenu i preko Kenana Karamana postavila konačnih 1:1 u 62. minutu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

U okviru A divizije Lige nacija odigrano je šest susreta. Razočaravajuća je bila repriza finala Evropskog prvenstva između Francuske i Portugalije pošto je meč završen bez golova 0:0. Istim rezultatom završeni su i susreti Poljska- Italija, odnosno Bosna i Hercegovina – Holandija.

U jednom od derbija dana, Englezi su bili bolji od Belgije u Londonu sa 2:1. Gosti su odlično otvorili susret, pogotkom Lukakua iz penala.

Na isti način u završnici prvog dela uzvratio je Rašford, a pobedu domaćima doneo je Mejson Maunt.

Danska je ubedljivo slavila na Islandu sa 3:0. Oni su do vođstva stigli u poslednjem minutu prvog poluvremena, kada je autogol postigao Sigurjonson. Prednost je duplirao Eriksen na startu drugog dela igre, da bi Skov postavio konačan rezultat u 61. minutu susreta.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske savladala je Švedsku sa 2:1. Domaćini su stigli do prednosti u 32. minutu preko Vlašića, da bi gosti izjednačili posle organizovane akcije Forsberga i Berga u 66. minutu. Trijumf domaćima doneo je Andrej Kramarić u završnici duela, tačnije u 84. minutu susreta.

ISPRAŽNJENI posle Osla: Mađari spustili “orlove”, u Istanbul po opstanak (VIDEO+FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar