SREĆNA I ZADOVOLJNA

Emina otkrila sve DETALJE emotivnog života, pa se dotakla odnosa sa MUSTAFOM!

Emina ne skida osmeh s lica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Miloš Rafailović

Emina Jahović organizovala je VIP koktel povodom promovisanja svoje nove kozmetike. Odličnog raspoloženja bila je tokom cele večeri i otkrila detalje o svom emotivnom statusu, kao i kolika je uloga njenog bivšeg supruga Mustafe u ovom projektu.

Pevačica je godinama radila na svom biznisu koji je sada ugledao svetlost dana i predstavljen javnosti, ipak, od začetka ideje do njene realizacije, mnogo toga se u njenom životu i promenilo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Emina Jahović prisetila se trenutka kada ju je zaprosio Mustafa, a onda je progovorila o NOVOJ LJUBAVI

“Podržao me je u ovom projektu. Planovi za njega su počeli još kada sam bila udata za Mustafu, tako da je on naravno duhovno sa mnom”, rekla je pevačica za Objektiv.rs

Nakon brojih spekulacija u javnosti o njenom emotivnom životu, od toga da je solo, do toga da se ponovo pomirila sa Mustafom, Emina otkriva šta je zapravo istina:

Edita objavila SELFI sa Eminom Jahović: Izgledaju kao sestre, ne zna se koja je LEPŠA! (FOTO)

“Ne postoji emotivni partner iako bih volela da ga imam”, kroz osmeh je prokomentarisala.

S obzirom na to da izgleda fantastično, zadovoljno i srećno, a razlog tome nije emotivna ispunjenost, mnoge je zanimalo šta je razlog takve njene energije:

“Mislim da je to samopouzdanje koje žena treba da ima jer je žena i što nas je bog takve stvorio. Mi smo stvarno mnogo jake, mnogo smo jače od muškaraca. To je nekako prirodno nametnuto da su oni jača polovina. Ja sam prvenstveno srećna što smo moja deca i ja zdravi i što mogu da priuštim ovako nešto ženama da se bolje osećaju”, kaže Emina otkrivši da je u detinjstvu zapravo želela da bude šminkerka:

“Želela sam da budem šminker kao mala, međutim, tada su me moji roditelji u tome sprečili jer sam želela da završim fakultet i tada to nije bio unosan posao kao sada. Ipak, kao i svako tvrdoglavo dete nastavila sam po svom, pa sam makar na ovaj indirektan način nastavila da se bavim šminkom”

Emina pokazala sestru: Veoma su bliske, a svima je čudno što skoro uopšte NE LIČE jedna na drugu! (FOTO)

S obzirom na to da je već mesecima u jeku pandemija koronavirusa, te pevačica nije imala priliku da se bavi svojim primarnim zanimanjem, postavlja se pitanje koliko je ovaj novi projekat finansijski isplativ u ovom trenutku.

“Nisam razmišljala o finanijskom delu, mislim da novac uvek dođe sam po sebi. Za mene je ovo izazov da ohrabrim žene da uđu u biznis i stanu na svoje noge, nebitno da li se radi o velikom ili malom projektu”, poručila je pevačica, a na pitanje koliko je korona uticala na njene finansije, kratko je poručila:

“Nisam ni pre živela od nastupa, tako da mi je sada ok”.

 

 

 

 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar