NOVA AFERA

Bivši zaposleni Kortni i Kris optužio da su ga SEKSUALNO UZNEMIRAVALE

U porodici Kardašijan-Džener pojavila se nova afera koja je stigla do suda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Youtube

U porodici Kardašijan-Džener pojavila se nova afera, a ovog puta nije u centru Kim Kardašijan, već njena majka i sestra.

Bivši stražar porodice Mek Vilijams optužio je Kris Džener i Kortni Kardašijan da su ga seksualno uznemiravale dok je radio kod njih.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Popularna KARDAŠIJANKA posle 13 godina napustila porodični rijaliti: To je postalo toksično za mene

Mark Mek Vilijams tvrdi da su dve žene za koje je radio često imale otvorene komentare seksualne prirode, kao i komentare o njegovom izgledu, o njegovim seksualnim aktivnostima i njegovim vezama.

Naveo i da ga je Kris često dodirivala, masirala mu vrat, ramena, ruke, ali je pokušavala i da se “trlja” o njega. Dodao je i da je imala nepristojne, seksualne, seksističke, rasističke, homofobne i na drugi način diskriminišuće komentare prema njemu i kolegama, piše Sky news.

Bogate Kardašijanke opet razbesnele pratioce svojim rasipanjem i to u doba pandemije! (VIDEO)

“Kris poriče da se ikada ponašala neprimereno prema Marku Mek Vilijamsu. On je radio ispred kuće i nikada nije ni ulazio u Krisinu kuću. Kris je imala vrlo malo interakcije s njim. Nakon što je stražar u više navrata uhvaćen kako spava u svom automobilu dok je bio na poslu, od njegove kompanije je zatraženo da ga ubuduće ne šalje da radi tamo”, rekao je njen advokat.

 



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar